Mountain View / Californië ,

Shure ontvangt prijs van Frost & Sullivan voor zijn leidende rol in de markt voor professionele en commerciële microfoons

Shure heeft bewezen in staat te zijn om opkomende groeikansen te identificeren en deze met prioriteit te ontwikkelen, en legt keer op keer de basis voor innovaties in de markt

Op basis van een recente analyse van de markt voor professionele en commerciële microfoons, kent Frost & Sullivan aan Shure Incorporated de North America Company of the Year Award 2016 toe. Shure verricht pionierswerk in de microfoonmarkt met visionair beleid en een excellente bedrijfsvoering, iets wat inmiddels tot een marktaandeel van meer dan 40 procent heeft geleid in Noord-Amerika. Hun hoge merkwaarde is het resultaat van meer dan 90 jaar aan doortastende innovatie-inspanningen gericht op het vervullen van steeds nieuwe uitdagingen, en op het ontwikkelen van een breed productassortiment dat continu de belangrijkste trends volgt.

Enkele van de vele baanbrekende successen van Shure in de audio-industrie sinds 1925, zijn:

  • De Unidyne® Model 55-microfoon, die uitgroeide tot één van de meest herkenbare microfoons ter wereld
  • Levering van microfoons aan het Amerikaanse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog; de T-17B ontwikkelde zich tot de meest gebruikte microfoon door de Amerikaanse landmacht en marine
  • De 55S werd als variant op de originele Unidyne-microfoon al snel de Elvismicrofoon genoemd, omdat Elvis Presley hem altijd gebruikte
  • De M3D was het eerste stereo-platenspelerelement ter wereld
  • De Vagabond was één van de eerste draadloze microfoons ter wereld speciaal bedoeld voor live-optredens
  • De SM57 wordt al sinds Lyndon B. Johnson gebruikt om de toespraken van alle Amerikaanse presidenten te registreren
  • De iconische Shure SM58® is overal ter wereld uitgegroeid tot dé standaardmicrofoon voor live-optredens
  • Het Axient® Wireless System is het eerste draadloze systeem met intelligente hardware en software om storingen op te sporen en te omzeilen

Alaa Saayed, Bedrijfstakexpert van Frost & Sullivan

Shure heeft talloze innovatieve draadgebonden en draadloze microfoons ontwikkeld, naast conferentiesystemen, audioprocessoren, oortelefoons, hoofdtelefoons en software, waarbij het bedrijf in tientallen jaren zowel nationaal als internationaal continu is gegroeid. Sterker nog. Het is het meest verkochte merk aan instellingen, bedrijven, gebedshuizen en theaters, evenals aan verhuurbedrijven ten behoeve van live-evenementen, televisieprogramma's en studiosessies.

Shure bewijst keer op keer een goede neus te hebben voor wat hun klanten en de markt willen. Eén van de belangrijkste trends die het bedrijf al vroeg heeft onderkend, zijn draadloze systemen. Ze lopen voorop in de overstap naar digitale draadloze technologie door een breed palet aan geavanceerde draadloze microfoonsystemen te ontwikkelen die het resterende spectrum in de VHF- en UHF-frequentiebanden zeer efficiënt gebruiken. Shure biedt ook alternatieven in de vergunningsvrije banden vanaf 900 MHz, rond 2,4 GHz en in het DECT-spectrum.

Het bedrijf produceert draadloze microfoons voor elke toepassing, voor elke gebruiksomgeving en in alle prijs- en prestatieklassen. Topproducten als Axient® en UHF-R® worden ingezet bij live-concerten en televisieproducties, evenals voor speciale evenementen als de Super Bowl, de Grammy® Awards en de recente Amerikaanse verkiezingsconventies.

Shure herkent de unieke behoeften van millennials in het creëren en opnemen van almaar meer content ten behoeve van sociale media, en ontwikkelt microfoonsystemen en educatieve modules speciaal voor deze doelgroep, met onderscheidende producten voor een veelheid aan kanalen en diensten.

Alaa Saayed, Bedrijfstakexpert van Frost & Sullivan

Shure hanteert tot op de dag van vandaag kwaliteitsnormen die voldoen aan militaire specificaties en werd daarom vlak na de Tweede Wereldoorlog door de Amerikaanse regering onderscheiden met een E Star of Excellence. In de jaren die volgden, werden niet alleen de bedrijfsprocessen intern steeds verder verbeterd, maar richtte het bedrijf zich ook op begeleiding van de klant in optimalisering van het gebruik van de Shure-technologie.

Het bedrijf ontving in 2003 dan ook een speciale Grammy® voor zijn technische bijdrage aan de muziekindustrie, en heeft inmiddels meer dan 500 spontane aanbevelingen weten te verzamelen van vele artiesten, en zeker niet de minsten. Shure werkt aan klanttevredenheid en -loyaliteit door klanten niet alleen een goede ondersteuning en deskundige adviezen te leveren, maar ook acties en promoties rondom producten te creëren.

Shure wordt algemeen gezien als een continue waarde in het leveren van hoogwaardig geluid, innovatieve technologieën en betrouwbare ondersteuning. De ongeëvenaarde merkbekendheid van Shure onder zakelijke gebruikers en individuen, maakt dit bedrijf tot de terechte winnaar van de North America Company of the Year Award 2016 van Frost & Sullivan.

Elk jaar kent Frost & Sullivan deze prijs toe aan een bedrijf dat opvallende prestaties heeft geleverd in het opstellen en uitvoeren van hun groeibeleid. De prijs vormt een erkenning voor geslaagde innovatie van producten en technologieën, en voor de leidende positie die dat heeft opgeleverd, uitgedrukt in klantwaarde en marktpenetratie.

De Frost & Sullivan Best Practices-awards belonen bedrijven die in allerlei marktsegmenten opvallende resultaten hebben geboekt, en die bovengemiddeld presteren op het gebied van leiderschap, technologische innovatie, klantenservice en strategische productontwikkeling. Bedrijfstakspecialisten vergelijken de spelers op de markt aan de hand van diepte-interviews, bedrijfsanalyses en uitgebreid onderzoek naar de toegepaste best practices.

Christine Schyvinck, president-directeur van Shure Incorporated

We zijn zeer vereerd deze prestigieuze prijs te mogen ontvangen van Frost & Sullivan. We zijn trots op de erkenning van dit bedrijf dat wereldwijd in hoog aanzien staat en zijn analyses baseert op innovatie en groei.

Al vanaf het allereerste begin in 1925, toen S.N. Shure zijn bedrijf startte, hebben we gestreefd naar zowel de ontwikkeling van hoogwaardige producten als de ontwikkeling van een hoogwaardige bedrijfsvoering. Meer dan negentig jaar aan audio-innovaties later, beschouwen we deze prijs als een passend saluut aan al onze visionaire medewerkers van toen en nu.

Downloads

Products in this Press Release

About Shure Europe GmbH

Shure Europe is a wholly owned subsidiary of Shure Incorporated. Established in Eppingen/Germany the Company’s regional headquarters provides sales, marketing and technical support for its distribution and channel partners within Europe, the Middle East and Africa.

About Shure Incorporated

Founded in 1925, Shure Incorporated (www.shure.com) is widely acknowledged as the world's leading manufacturer of microphones and audio electronics. Over the years, the Company has designed and produced many high-quality professional and consumer audio products that have become legendary for performance, reliability, and value.  Shure’s diverse product line includes world-class wired microphones, wireless microphone systems, in-ear personal monitoring systems, conferencing and discussion systems, networked audio systems, award-winning earphones and headphones, and top-rated phonograph cartridges. Today, Shure products are the first choice whenever audio performance is a top priority.

Shure Incorporated is headquartered in Niles, Illinois, in the United States. The Company also has regional sales and marketing headquarters in Eppingen, Germany, and Hong Kong, China, with more than 30 additional manufacturing facilities and regional sales offices throughout the Americas, EMEA, and Asia.

Over Frost & Sullivan

Frost & Sullivan werkt als Growth Partnership Company in samenspraak met klanten aan het inzetten van visionaire innovaties voor het oplossen van mondiale uitdagingen en voor het benutten van groeikansen die een cruciale rol spelen in de hedendaagse markt. Al meer dan 50 jaar ontwikkelen we groeistrategieën voor grote mondiale ondernemingen, opkomende bedrijven, de publieke sector en investeringsinstanties. Ons contactadres: Open nu uw gesprek met ons.

Contact: Chiara Carella

chiara.carella@frost.com

Telefoon: +44 207 343 8314

Fax: +1 210 348 1003