Eppingen / Duitsland,

Shure maakt vandaag bekend dat zijn twee nieuwste audio¬netwerk¬interfaces, de ANIUSB-MATRIX en de ANI22, vanaf nu leverbaar zijn.

Deze audio­netwerk­interfaces zijn speciaal ontworpen voor de premium AV-conferentiemicrofoons van Shure, en werden voor het eerst getoond op de vakbeurs Integrated Systems Europe (ISE) 2017 in Amsterdam. De ANIUSB-MATRIX en de ANI22 zijn heel eenvoudig te koppelen aan Microflex® Advance en Microflex® Wireless systemen van Shure, en in bestaande AV/IT-infrastructuren te integreren. Deze hoogwaardige audio-oplossing van Shure sluit perfect aan bij audio- en videoconferentiesystemen voor kleine en middelgrote vergaderruimten.

ANIUSB-MATRIX koppelt via Dante tot vier Microflex Advance of Microflex Wireless microfoonkanalen aan bestaande audio- of videoconferentiesystemen, of via USB en analoge ingangen aan een soft-codec op de computer. Op deze manier zijn hoogwaardige microfoons heel makkelijk te combineren met een AV-conferentiecodec met acoustic echo cancellation bijvoorbeeld.

De ANI22 is leverbaar met XLR- of blokaansluitingen, koppelt twee line- of microfoonsignalen aan een Dante-netwerk en maakt gebruikersvriendelijk audiokanaalbeheer en browsergebaseerde bediening op afstand mogelijk. De ANI22 is een compact apparaat dat ook makkelijk zonder rack is te gebruiken, en dankzij Power-over-Ethernet (PoE) vereist hij geen externe netvoeding.

Shure Incorporated (www.shure.com) is opgericht in 1925 en staat alom bekend als de grootste producent ter wereld van microfoons en audio-apparatuur. Als bedrijf hebben we in de loop der tijd al vele audioproducten van hoge kwaliteit ontworpen en geproduceerd voor professionals en consumenten, die legendarisch zijn geworden om hun prestaties, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde.  Het veelzijdige Shure-assortiment omvat hoogwaardige draadgebonden en draadloze microfoons alsmede persoonlijke in-ear monitoring­systemen, hoofdtelefoons voor artiesten, presentatoren en opnamestudio's, bekroonde oortelefoons en headsets voor mp3-spelers en smartphones, evenals topkwaliteit draaitafelelementen voor professionele DJ's. Vandaag de dag zijn Shure-producten de eerste keus wanneer geluidskwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Het hoofdkantoor van Shure Incorporated bevindt zich in het Amerikaanse Niles, Illinois. Het bedrijf beschikt daarnaast over productielocaties en regionale verkoopkantoren in China, Duitsland, Hong Kong, Japan, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Luxemburg, Denemarken, de Verenigde Arabische Emiraten en in de VS.