Culemborg,

De CVG12D en CVG18D zwanenhalsmicrofoons vormen een betaalbare alles-in-één-oplossing voor een breed palet aan toepassingen

Vandaag breidt Shure zijn assortiment aan Centraverseinstallatiemicrofoons uit met twee nieuwe condensatormicrofoons in zwanenhalsuitvoering, de CVG12D en CVG18D. De dubbele zwanenhals van deze microfoons maakt ze extra flexibel. Daarnaast zijn ze voorzien van een in-line voorversterker en een geïntegreerde voet die nauwkeurige plaatsing mogelijk maakt. Ze bieden een betaalbare alles-in-één-oplossing voor klanten die om een volledig geconfigureerde vaste installatie vragen. De CVG12D en CVG18D hebben een cardioïde richtingskarakteristiek met een speciale frequentierespons die optimale spraakverstaanbaarheid biedt, een kleinere kans op rondzingen oplevert en minder omgevingsgeluid oppikt. 

Beide microfoons zijn ideaal voor gebruik in vaste installaties en sluiten naadloos aan bij onze andere betaalbare Centraverse-modellen door hoogwaardige audiokwaliteit te leveren voor kleine tot middelgrote discussie- en conferentiesystemen, audio- en videovergadersystemen, installaties voor spraakversterking en nog veel meer toepassingen. Centraverse-microfoons zijn uitgerust met een geïntegreerde voet en voorzien van een 365 cm lange kabel met XLR-connector voor eenvoudige installatie op podiums en in tafelbladen.

“Shure staat bekend om zijn maatwerkoplossingen. Het nieuwe, geïntegreerde ontwerp van de CVG12D en CVG18D microfoons biedt een makkelijk te installeren en betaalbare alles-in-éénoplossing met de duurzaamheid en de kwaliteit die klanten van Shure verwachten,” zo sprak Chad Wiggins als Senior Director van Networked Audio Systems bij Shure”. 

Bovendien is ook onze CommShield®-technologie in de CVG12D en CVG18D ingebouwd. Deze technologie beschermt tegen RF-storingen van draagbare draadloze apparaten als smartphones en tablets. De microfoons zijn in drie uitvoeringen leverbaar:

  • Met in-line voorversterker (CVG12D/CVG18D)
  • Met in-line voorversterker, mute-schakelaar en LED-indicator (CVG12DS, CVG18DS)
  • Met in-line voorversterker, mute-schakelaar en lichtringindicator (CWG12DRS, CVG18DRS)

“Deze drie uitvoeringen geven gebruikers de vrijheid om te kiezen welke functionaliteiten ze aan hun geluidssysteem willen toevoegen,” voegde Wiggins hier aan toe. “Zowel bedrijven als kerken en overheidsinstellingen die aan budgetten zijn gebonden, doen met deze betaalbare Centraverse-conferentiemicrofoons een zeer goede investering.”

Voor alle modellen geldt twee jaar fabrieksgarantie en ze zijn vanaf februari 2017 verkrijgbaar via de officiële Shure-verkoopkanalen.

Shure Incorporated (www.shure.com) is opgericht in 1925 en staat alom bekend als de grootste producent ter wereld van microfoons en audio-apparatuur. Als bedrijf hebben we in de loop der tijd al vele audioproducten van hoge kwaliteit ontworpen en geproduceerd voor professionals en consumenten, die legendarisch zijn geworden om hun prestaties, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde.  Het veelzijdige Shure-assortiment omvat hoogwaardige draadgebonden en draadloze microfoons alsmede persoonlijke in-ear monitoringsystemen, hoofdtelefoons voor artiesten, presentatoren en opnamestudio's, bekroonde oortelefoons en headsets voor mp3-spelers en smartphones, evenals topkwaliteit draaitafelelementen voor professionele DJ's. Vandaag de dag zijn Shure-producten de eerste keus wanneer geluidskwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Het hoofdkantoor van Shure Incorporated bevindt zich in het Amerikaanse Niles, Illinois. Het bedrijf beschikt daarnaast over productielocaties en regionale verkoopkantoren in China, Duitsland, Hong Kong, Japan, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, de Verenigde Arabische Emiraten en in de VS.