Eppingen / Duitsland,

Shure breidt zijn assortiment aan praktische en flexibele tafelmicrofoons uit met extra kleuren, led-indicatoren en richtingskarakteristieken

Vandaag kondigt Shure op InfoComm 2017 in Orlando de uitbreiding aan van zijn assortiment aan MX395 Microflex® low profile grensvlakmicrofoons. Deze microfoons zijn nu in meer kleuren leverbaar (wit, aluminium, zwart), met aanvullende richtingskarakteristieken (cardioïde, omnidirectioneel, bidirectioneel) en desgewenst met een ingebouwde tweekleurige led-lichtring. De led-lichtringen tonen de mute-status van de microfoon aan de hand van de logische signalen die de automatische mixer of het besturingssysteem in de ruimte produceren.

MX395 is een ideale tafelmicrofoon wanneer minimale aanwezigheid van groot belang is. Deze onopvallende grensvlakmicrofoons leveren een zeer hoge geluidskwaliteit en zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende richtingskarakteristieken. Ze zijn perfect voor vergaderruimtes die een hoogwaardige geluidsregistratie vereisen zonder opvallende microfoons. De nieuwe modellen bieden gebruikers extra flexibiliteit en keuzemogelijkheden wat betreft kleur, led-indicatoren en richtingskarakteristieken bij het creëren van inbouwsystemen in tafels.

Alle MX395-microfoonmodellen zijn per direct leverbaar. Breng voor meer informatie over de uitbreiding van het MX395-assortiment een bezoek aan de Shure-stand (nr.5845) op InfoComm 2017 of ga naar www.shure.nl.

Shure Incorporated (www.shure.com) is opgericht in 1925 en staat alom bekend als de grootste producent ter wereld van microfoons en audio-apparatuur. Als bedrijf hebben we in de loop der tijd al vele audioproducten van hoge kwaliteit ontworpen en geproduceerd voor professionals en consumenten, die legendarisch zijn geworden om hun prestaties, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde. Het veelzijdige Shure-assortiment omvat hoogwaardige draadgebonden en draadloze microfoons alsmede persoonlijke in-ear monitoringsystemen, hoofdtelefoons voor artiesten, presentatoren en opnamestudio's, bekroonde oortelefoons en headsets voor mp3-spelers en smartphones, evenals topkwaliteit draaitafelelementen voor professionele DJ's. Vandaag de dag zijn Shure-producten de eerste keus wanneer geluidskwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Het hoofdkantoor van Shure Incorporated bevindt zich in het Amerikaanse Niles, Illinois. Het bedrijf beschikt daarnaast over productielocaties en regionale verkoopkantoren in China, Duitsland, Hong Kong, Japan, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Luxemburg, Denemarken, de Verenigde Arabische Emiraten en in de VS.

Shure Europe is a wholly owned subsidiary of Shure Incorporated. Established in Eppingen/Germany the Company’s regional headquarters provides sales, marketing and technical support for its distribution and channel partners within Europe, the Middle East and Africa