Eppingen / Duitsland,

Nieuwe productlijn biedt flexibele montage-opties en maakt sneller installeren met een gestroomlijnde afwerking mogelijk

Vandaag kondigt Shure in Orlando op InfoComm 2017 een nieuwe lijn van accessoires aan voor Microflex® Advance™-microfoons, waaronder de A910 Hard Ceiling Mount voor de MXA910, en de A310 Flush Mount voor de MXA310. Het Microflex Advance-systeem biedt al sinds februari 2016 microfoons en audio-interfaces voor vergaderruimten in bedrijven, opleidingsinstituten en de hospitalitysector. Deze nieuwe accessoires zijn ontwikkeld als reactie op de vraag van systeembouwers om extra installatie-opties te leveren voor dit alom gewaardeerde systeem. Om aan deze concrete vraag te voldoen, brengt Shure nu nieuwe accessoires uit die aanvullende montagemogelijkheden en extra gebruiksgemak bieden.

De nieuwe Microflex Advance-accessoires zijn speciaal ontwikkeld voor systeembouwers en voor de bestaande gebruikers van Microflex Advance. Met de gestroomlijnde montage-accessoires A910 en A310 zijn tafel- en plafondarrays nu in elke vergaderruimte te bevestigen. Ze zijn bovendien sneller en goedkoper te installeren en laten het microfoonsysteem minder opvallen.

De A910 Hard Ceiling Mount voor de MXA910-plafondarray is heel makkelijk in elk plafondmateriaal te bevestigen, waaronder gipsplaat en beton, en levert een onzichtbare audio-ervaring voor elke omgeving. De A310 Flush Mount is nog lager vormgegeven en verlaagt daarmee de visuele impact van de MXA310-tafelarray door het microfoonsysteem deels in de tafel te laten verzinken. Dat maakt het systeem lager zodat het als geheel minder opvalt, zonder de akoestische prestaties te verminderen of de toegang tot de mute-knoppen te blokkeren. De A910 is leverbaar in wit, en de A310 is leverbaar in twee kleuren, zwart en aluminium. Beide producten zijn overschilderbaar in de kleur van de tafel of van het plafond, en komen vanaf de zomer van 2017 op de markt.

“De Microflex Advance-accessoires vullen het bestaande assortiment perfect aan door extra gebruiksmogelijkheden te bieden met een onopvallender uiterlijk en kortere installatietijden,” aldus manager Rob Klegon bij het Global Product Management van Shure. “Deze accessoirereeks is speciaal ontwikkeld om klanten extra montage-opties te bieden zodat ze niet langer zelf oplossingen hoeven te verzinnen voor het implementeren van Microflex Advance-conferentiesystemen.“

Breng voor meer informatie over accessoires voor Microflex Advance een bezoek aan de Shure-stand (#5845) op InfoComm 2017 of ga naar www.shure.nl.

Shure Incorporated (www.shure.com) is opgericht in 1925 en staat alom bekend als de grootste producent ter wereld van microfoons en audio-apparatuur. Als bedrijf hebben we in de loop der tijd al vele audioproducten van hoge kwaliteit ontworpen en geproduceerd voor professionals en consumenten, die legendarisch zijn geworden om hun prestaties, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde. Het veelzijdige Shure-assortiment omvat hoogwaardige draadgebonden en draadloze microfoons alsmede persoonlijke in-ear monitoringsystemen, hoofdtelefoons voor artiesten, presentatoren en opnamestudio's, bekroonde oortelefoons en headsets voor mp3-spelers en smartphones, evenals topkwaliteit draaitafelelementen voor professionele DJ's. Vandaag de dag zijn Shure-producten de eerste keus wanneer geluidskwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Het hoofdkantoor van Shure Incorporated bevindt zich in het Amerikaanse Niles, Illinois. Het bedrijf beschikt daarnaast over productielocaties en regionale verkoopkantoren in China, Duitsland, Hong Kong, Japan, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Luxemburg, Denemarken, de Verenigde Arabische Emiraten en in de VS.

Shure Europe is a wholly owned subsidiary of Shure Incorporated. Established in Eppingen/Germany the Company’s regional headquarters provides sales, marketing and technical support for its distribution and channel partners within Europe, the Middle East and Africa