Eppingen / Duitsland,

Shure introduceert nieuwe Designer-systeemconfiguratiesoftware voor Microflex® Advance™

Nieuwe Shure-software stelt AV-technici in staat om installaties met meerdere Microflex Advance-microfoons makkelijker te configureren

Vandaag presenteert Shure op InfoComm 2017 in Orlando zijn Designer-systeemconfiguratiesoftware. Deze desktopapplicatie voor systeembouwers en systeemontwerpers is speciaal ontwikkeld om het visualiseren en implementeren van installaties met meerdere MXA910-plafondarrays te vergemakkelijken. Gebruikers van de software kunnen ook zonder contact te maken met een MXA910 systeemconfiguraties en dekkingsparameters creëren, waarna deze op de uiteindelijk locatie in de hardware worden geïmporteerd. Met dit softwarepakket zijn systeembouwers beter in staat om te voorspellen hoe veel MXA910's er nodig zijn om de vergaderruimte af te dekken, en om de dekkingsgebieden optimaal af te stemmen op maximale spraakverstaanbaarheid met een helder geluid.

Chad Wiggins, Senior Director van Networked Systems binnen Shure

De MXA910 is bijzonder populair onder onze klanten, en veel installateurs maken dan ook gebruik van meer dan één MXA910 per ruimte of gebruiken ze in verschillende ruimtes. De uitdaging voor systeembouwers en systeemontwerpers is het visualiseren van de manier waarop meerdere MXA910's geplaatst dienen te worden in verschillende vergaderruimtes. Shure zag dat systeembouwers behoefte hadden aan een hulpmiddel voor het ontwerpen van complexe MXA910-installaties. Deze nieuwe Designer-software stelt systeembouwers in staat om meerdere MXA910's effectiever en makkelijker te implementeren in grotere ruimten, en dat bespaart niet alleen tijd en geld maar het levert ook een beter werkend systeem als geheel op.

De Designer-software biedt een gemakkelijke manier om MXA-installaties te ontwerpen voor allerlei verschillende klanten, gebouwen en ruimtes. Bovendien zijn de systemen volledig offline te ontwerpen en te configureren, wat de installatietijd op locatie aanzienlijk verkort en waardoor installateurs efficiënter kunnen werken met minder overlast voor de klant. De software stelt ontwerpers in staat om meerdere virtuele MXA910's in een geïmporteerde afbeelding te plaatsen, zoals op de plattegrond van een ruimte. Vervolgens zijn met de computer de dekkingsgebieden en andere parameters voor de MXA910's in te stellen zonder er meteen verbinding mee te hoeven maken.

Deze instellingen zijn te exporteren naar bestanden die op locatie weer in de fysieke MXA910's zijn te importeren. De Designer-software biedt systeemontwerpers tevens de mogelijkheid om projectbestanden te delen met collega's, wat het leveren van feedback vergemakkelijkt voordat projecten definitief worden geïmplementeerd.

Onze Designer-software is te downloaden vanaf augustus 2017. Het pakket is gratis te gebruiken en werkt op elke computer met Windows 7 of hoger als besturingssysteem.

Breng voor meer informatie over de Designer-software een bezoek aan de Shure-stand (nr.5845) op InfoComm 2017 of ga naar www.shure.nl.

Producten in deze persbericht

Meer over Shure op InfoComm 2017

Over Shure

Shure Incorporated (www.shure.com) is opgericht in 1925 en staat alom bekend als de grootste producent ter wereld van microfoons en audio-apparatuur. Als bedrijf hebben we in de loop der tijd al vele audioproducten van hoge kwaliteit ontworpen en geproduceerd voor professionals en consumenten, die legendarisch zijn geworden om hun prestaties, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde. Het veelzijdige Shure-assortiment omvat hoogwaardige draadgebonden en draadloze microfoons alsmede persoonlijke in-ear monitoringsystemen, hoofdtelefoons voor artiesten, presentatoren en opnamestudio's, bekroonde oortelefoons en headsets voor mp3-spelers en smartphones, evenals topkwaliteit draaitafelelementen voor professionele DJ's. Vandaag de dag zijn Shure-producten de eerste keus wanneer geluidskwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Het hoofdkantoor van Shure Incorporated bevindt zich in het Amerikaanse Niles, Illinois. Het bedrijf beschikt daarnaast over productielocaties en regionale verkoopkantoren in China, Duitsland, Hong Kong, Japan, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Luxemburg, Denemarken, de Verenigde Arabische Emiraten en in de VS.

About Shure Europe GmbH

Shure Europe is a wholly owned subsidiary of Shure Incorporated. Established in Eppingen/Germany the Company’s regional headquarters provides sales, marketing and technical support for its distribution and channel partners within Europe, the Middle East and Africa