Integrated Systems Europe (ISE),

Marktleider biedt gebruikers van draadloze microfoons een nieuwe en betrouwbare bandkeuze voor hoogwaardige digitale audio-overdacht in het kader van veranderend spectrumgebruik

Integrated Systems Europe (ISE), 7 februari 2017 — Vandaag kondigt Shure op de ISE 2017 aan dat zijn twee belangrijkste digitale draadloze systemen — ULX-D® en QLX-D® — nu ook leverbaar zijn voor frequentiebanden rondom 1,5 en 1,8 GHz:

  • Z17: 1492-1525 MHz, Europese landen, binnenlocaties
  • Z18: 1785-1805 MHz, Europese landen
  • Z19: 1785-1800 MHz, Australië
  • Z20: 1790-1805 MHz, Taiwan

 
De ontwikkelingen in het spectrumgebruik staan nooit stil. Shure beschikt niet alleen over veel kennis maar komt ook op voor de belangen van de industrie, en streeft er bovendien naar om gebruikers nieuwe mogelijkheden te bieden met dezelfde betrouwbaarheid en geluidskwaliteit waar de andere draadloze systemen van Shure om bekend staan. Met onze nieuwe ULX-D en QLX-D producten willen we dan ook een alternatief bieden voor de steeds drukker bezette UHF-televisieband. 

De systemen en accessoires in de 1,5/1,8 GHz-band beschikken over dezelfde functies en voordelen als de UHF-versies van de ULX-D en QLX-D systemen, waaronder efficiënt spectrumgebruik, krachtige laadsystemen, netwerkfuncties en een robuuste vormgeving die bestand is tegen de belastingen van dagelijks gebruik. Onze digitale draadloze systemen combineren professionele functies met eenvoud van installatie en een hoog gebruiksgemak, en leveren een kraakheldere 24-bits digitale geluidskwaliteit, betrouwbare RF-prestaties, netwerkbesturing, AES-256 encryptie en Dante™ digitale audio-overdracht (i.c.m. ULXD4D en ULXD4Q dual- en quad-channel ontvangers).

“Onze klanten gebruiken méér draadloze verbindingen dan ooit tevoren en het beschikbare spectrum loopt dan ook snel vol. Daarom richten we ons op het ontwikkelen van spectrumefficiënte oplossingen,” aldus Mu Yang, productmanager draadloze producten bij Shure. “Shure levert een robuust assortiment aan producten waaronder nu ook digitale draadloze systemen in de 1,5 en 1,8 GHz-band. We spelen er bovendien mee in op de eisen die de professionele markt tegenwoordig stelt aan het gebruiksgemak en de betrouwbare werking van dergelijke producten.”

Samen met de 1,5 en 1,8 GHz van ULX-D and QLX-D komen er nieuwe accessoires beschikbaar waaronder het UA844+ antennedistributiesysteem, de UA834 lijnversterker, de UA874 actieve richtingsgevoelige antenne, de UA221 passieve antennesplitter en het UA845UWB antennedistributiesysteem (omschakelbaar voor VHF, UHF, 1,2 GHz, 1,5 GHz en 1,8 GHz).

De 1,5/1,8 GHz-versies van de digitale draadloze systemen ULX-D en QLX-D zijn leverbaar vanaf de lente van 2017. Ga voor meer informatie naar www.shure.nl. 

Shure Incorporated (www.shure.com) is opgericht in 1925 en staat alom bekend als de grootste producent ter wereld van microfoons en audio-apparatuur. Als bedrijf hebben we in de loop der tijd al vele audioproducten van hoge kwaliteit ontworpen en geproduceerd voor professionals en consumenten, die legendarisch zijn geworden om hun prestaties, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde.  Het veelzijdige Shure-assortiment omvat hoogwaardige draadgebonden en draadloze microfoons alsmede persoonlijke in-ear monitoringsystemen, hoofdtelefoons voor artiesten, presentatoren en opnamestudio's, bekroonde oortelefoons en headsets voor mp3-spelers en smartphones, evenals topkwaliteit draaitafelelementen voor professionele DJ's. Vandaag de dag zijn Shure-producten de eerste keus wanneer geluidskwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Het hoofdkantoor van Shure Incorporated bevindt zich in het Amerikaanse Niles, Illinois. Het bedrijf beschikt daarnaast over productielocaties en regionale verkoopkantoren in China, Duitsland, Hong Kong, Japan, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Luxemburg, Denemarken, de Verenigde Arabische Emiraten en in de VS.