Eppingen / Duitsland,

Nieuwe firmware-update verdubbelt de spectrumefficiëntie zonder in te boeten op de geluidskwaliteit

Vandaag kondigt Shure op InfoComm 2017 in Orlando aan, dat de draadloze Microflex® Wireless-conferentiemicrofoons vanaf nu ook werken met High Density Mode. Al vanaf 2013 vormen de veelzijdige draadloze microfoons en de bijbehorende hardware van de Microflex Wireless-systemen dé standaardoplossing om beheerde AV-conferentiesystemen mee te realiseren in bestuurkamers van grote bedrijven, op multifunctionele vergaderlocaties en voor grote opleidingsinstituten met netwerkfaciliteiten. Firmware-updateversie 5.1.23 voor Microflex Wireless introduceert een High Density mode die gebruikers de beschikking geeft over een verdubbeling van het aantal simultaan te gebruiken microfoonkanalen.

Deze update werkt zowel voor nieuwe als bestaande Microflex Wireless-hardware, op voorwaarde dat firmwareversie 5.1.23 wordt geïnstalleerd. In de High Density mode stijgt het maximale aantal kanalen voor de VS, Canada, Latijns-Amerika, Mexico en het overgrote deel van Zuid-Amerika van 40 naar 80, terwijl dit in Europa, het Midden-Oosten en delen van Azië stijgt van 80 naar 160 kanalen. Om een verdubbeling van het aantal kanalen in hetzelfde spectrum te realiseren, maakt de High Density mode gebruik van een aangepaste zendmethode die tegelijk de gebruiksduur van de accu verlengt. Hierbij verandert het draadloze bereik niet, omdat het RF-zendvermogen niet is verlaagd.

Breng een bezoek aan de Shure-stand (nr.5845) op InfoComm 2017 of ga naar https://www.shure.nl/producten/software voor meer informatie of om de High Density mode firmware-upgrade voor Microflex Wireless te downloaden.

Shure Incorporated (www.shure.com) is opgericht in 1925 en staat alom bekend als de grootste producent ter wereld van microfoons en audio-apparatuur. Als bedrijf hebben we in de loop der tijd al vele audioproducten van hoge kwaliteit ontworpen en geproduceerd voor professionals en consumenten, die legendarisch zijn geworden om hun prestaties, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde. Het veelzijdige Shure-assortiment omvat hoogwaardige draadgebonden en draadloze microfoons alsmede persoonlijke in-ear monitoringsystemen, hoofdtelefoons voor artiesten, presentatoren en opnamestudio's, bekroonde oortelefoons en headsets voor mp3-spelers en smartphones, evenals topkwaliteit draaitafelelementen voor professionele DJ's. Vandaag de dag zijn Shure-producten de eerste keus wanneer geluidskwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Het hoofdkantoor van Shure Incorporated bevindt zich in het Amerikaanse Niles, Illinois. Het bedrijf beschikt daarnaast over productielocaties en regionale verkoopkantoren in China, Duitsland, Hong Kong, Japan, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Luxemburg, Denemarken, de Verenigde Arabische Emiraten en in de VS.

Shure Europe is a wholly owned subsidiary of Shure Incorporated. Established in Eppingen/Germany the Company’s regional headquarters provides sales, marketing and technical support for its distribution and channel partners within Europe, the Middle East and Africa