Eppingen / Duitsland,

Vandaag presenteert Shure op InfoComm 2017 in Orlando zijn nieuwe geïntegreerde conferentie- en vergadersysteem Microflex Complete. Dit systeem zal zowel verkrijgbaar zijn in draadgebonden als in draadloze uitvoering en het levert een natuurgetrouwe, goed verstaanbare spraakversterking aan alle aanwezigen en voor deelnemers op afstand, alsmede geavanceerde productiviteitshulpmiddelen.

Het Microflex Complete systeem omvat een veelheid aan verplaatsbare conferentie-eenheden en inbouwunits voor elk interieur, van moderne vergaderruimten tot historische gebouwen. Alle conferentie-units bevatten een microfoon, luidsprekers en bedieningselementen. Met een dergelijk compact maar volwaardig geluidssysteem onder handbereik zijn de deelnemers in elke omgeving uitstekend verstaanbaar. Geselecteerde modellen zijn voorzien van een touchscreen in kleur voor extra bedieningsgemak en een soepele informatie-uitwisseling.

Het systeem heeft verschillende opties voor automatisch en handmatig microfoonbeheer. Zowel informele vergaderingen als strak geleide bijeenkomsten zijn dus geen probleem. Met de als optie verkrijgbare SW6000-software zijn geavanceerde functies te realiseren zoals deelnemeraanduiding, agendabeheer en het houden van elektronische peilingen en stemmingen, wat efficiënt vergaderen met honderden deelnemers mogelijk maakt.

Het Microflex Complete Wireless systeem is draadloos en heeft geen last van de beperkingen waar draadgebonden systemen tegenaan lopen, bijvoorbeeld bij een flexibele ruimte-indeling, of bij historische gebouwen waar geen gaten in het interieur of in het meubilair mogen worden gemaakt. Voorzieningen die storingen automatisch detecteren en omzeilen zorgen voor betrouwbare verbindingen zonder signaaluitval, waarbij de robuuste AES-128 audio-encryptie zorgt dat elk vertrouwelijk overleg ook echt geheim blijft. De draadloze conferentie-units worden gevoed door slimme lithium-ionaccu's waarvan de resterende gebruiksduur (in uren en minuten) op afstand door technici is te controleren.

Bill Oakley, senior-productmanager bij Shure

Microflex Complete maakt een einde aan niet-productieve vergaderingen. Het systeem combineert een hoge geluidskwaliteit met allerlei productiviteitsfuncties zoals elektronisch stemmen, agendabeheer, sprekeraanduiding en tolkdiensten, en ondersteunt daarmee de effectieve besluitvorming bij vergaderingen van 20 tot 2000 deelnemers. De draadloze optie biedt extra gemak door de voorbereidingstijden in uw eigen ruimten en bij evenementen op locatie aanzienlijk te verkorten. Zowel draadgebonden als draadloos biedt Microflex Complete dé intelligente oplossing voor elke bestuurskamer, elke raadsvergadering en elke overlegruimte.

Breng voor meer informatie over Microflex Complete een bezoek aan de Shure-stand (nr.5845) op InfoComm 2017 of ga naar http://www.shure.nl

Shure Incorporated (www.shure.com) is opgericht in 1925 en staat alom bekend als de grootste producent ter wereld van microfoons en audio-apparatuur. Als bedrijf hebben we in de loop der tijd al vele audioproducten van hoge kwaliteit ontworpen en geproduceerd voor professionals en consumenten, die legendarisch zijn geworden om hun prestaties, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde. Het veelzijdige Shure-assortiment omvat hoogwaardige draadgebonden en draadloze microfoons alsmede persoonlijke in-ear monitoringsystemen, hoofdtelefoons voor artiesten, presentatoren en opnamestudio's, bekroonde oortelefoons en headsets voor mp3-spelers en smartphones, evenals topkwaliteit draaitafelelementen voor professionele DJ's. Vandaag de dag zijn Shure-producten de eerste keus wanneer geluidskwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Het hoofdkantoor van Shure Incorporated bevindt zich in het Amerikaanse Niles, Illinois. Het bedrijf beschikt daarnaast over productielocaties en regionale verkoopkantoren in China, Duitsland, Hong Kong, Japan, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Luxemburg, Denemarken, de Verenigde Arabische Emiraten en in de VS.

Shure Europe is a wholly owned subsidiary of Shure Incorporated. Established in Eppingen/Germany the Company’s regional headquarters provides sales, marketing and technical support for its distribution and channel partners within Europe, the Middle East and Africa