Eppingen / Germany,

Nieuwe producten met méér kanalen, stabiele draadloze verbindingen en uitgebreid automatisch frequentiebeheer

Vandaag onthult Shure op de 2017 Winter NAMM-show in Anaheim zijn nieuwe GLX-D Advanced Digital Wireless producten en accessoires. GLX-D Advanced Digital Wireless zijn nieuwe producten in het veelgeroemde GLX-D Digital Wireless assortiment, en omvatten onder andere de GLX-D Advanced Frequency Manager, ontvangers voor rackmontage, op afstand te plaatsen antennes en vele accessoires. Of u nu live-evenementen organiseert of een podium beheert, óf opleidingsinstituten en gehoorzalen moet voorzien van betrouwbare draadloze verbindingen, met GLX-D Advanced Digital Wireless producten creëert u heel makkelijk hoogwaardige draadloze multisystemen met de hoogste geluidskwaliteit.

GLX-D Advanced beschikt uiteraard over alle kenmerken die de GLX-D reeks zo geliefd maken, waaronder een uitzonderlijk hoge digitale geluidskwaliteit, automatisch frequentiebeheer en intelligente acculaadsystemen. De nieuwe GLX-D Advanced frequentiemanager maakt naadloze integratie en simultaan gebruik van negen systemen mogelijk (11 kanalen onder optimale condities).

In de nieuwe GLX-D Advanced rackopstelling zijn er via de RF-poorten tot zes GLXD4R ontvangers tegelijk te koppelen aan één GLX-D Advanced Frequency Manager. Om het installeren te vergemakkelijken, wijst de frequentiemanager automatisch de meest optimale frequenties toe aan alle zes de ontvangers met behulp van gepatenteerde datacommunicatie via de bestaande RF-kabels. En wil je extra racksystemen gebruiken, koppel dan gewoon twee frequentiemanagers aan elkaar.

“Met GLX-D Advanced besparen gebruikers tijd en geld omdat rackmontagemateriaal en oplaadsystemen standaard worden meegeleverd,” aldus Mike Nagel, productmanager Wireless bij Shure. “In de praktijk bespaar je met één accu tijdens zijn levensduur tot zo'n 2000 euro aan wegwerpbatterijen - in combinatie met een gebruiksduur tot 16 uur leveren accusystemen daarmee ontzettend veel waar voor hun geld.”

Breng voor meer informatie over GLX-D Advanced Digital Wireless een bezoek aan de Shure-stand (Hal A, standnr. 6541) op de 2017 NAMM Show of ga naar www.shure.be

Shure Incorporated (www.shure.com) is opgericht in 1925 en staat alom bekend als de grootste producent ter wereld van microfoons en audio-apparatuur. Als bedrijf hebben we in de loop der tijd al vele audioproducten van hoge kwaliteit ontworpen en geproduceerd voor professionals en consumenten, die legendarisch zijn geworden om hun prestaties, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde.  Het veelzijdige Shure-assortiment omvat hoogwaardige draadgebonden en draadloze microfoons alsmede persoonlijke in-ear monitoring­systemen, hoofdtelefoons voor artiesten, presentatoren en opnamestudio's, bekroonde oortelefoons en headsets voor mp3-spelers en smartphones, evenals topkwaliteit draaitafelelementen voor professionele DJ's. Vandaag de dag zijn Shure-producten de eerste keus wanneer geluidskwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Het hoofdkantoor van Shure Incorporated bevindt zich in het Amerikaanse Niles, Illinois. Het bedrijf beschikt daarnaast over productielocaties en regionale verkoopkantoren in China, Duitsland, Hong Kong, Japan, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Denemarken, de Verenigde Arabische Emiraten en in de VS.