Eppingen / Germany,

Shure wint drie prijzen op ISE 2017

Microflex® Advance™ en IntelliMix® P300 bekroond in de categorie AV Conferencing Excellence

Shure Incorporated is bekroond met drie productgerelateerde prijzen door toonaangevende AV-tijdschriften tijdens ISE 2017. De Microflex Advance plafond- en tafelarrays en de nieuwe IntelliMix P300 audioconferentie­processor werden tijdens de beurs alom geprezen om hun opmerkelijke conferentietechnologie.

Het op de ISE 2016 geïntroduceerde Microflex Advance systeem werd door InAVate Magazine uitgeroepen tot winnaar van de InAVation 2017-awards in de categorie 'Technology for Collaboration and Conferencing'. Het won eveneens de Top New Technology Award in de categorie 'Video Conferencing/Telepresence' georganiseerd door het tijdschrift EH Media and Essential Install.

Op de slotdag van ISE 2017 ontving de onlangs geïntroduceerde IntelliMix P300 processor een Best of Show-vermelding van het redactieteam van Installation Magazine. Deze P300 levert hoogwaardig conferentiegeluid met het beproefde IntelliMix DSP-algoritme van Shure. Zijn compactheid en eenvoud van installatie maken de P300 bij uitstek geschikt om effectieve videovergadersystemen met verstaanbaar geluid te realiseren. 

“We zijn erg blij met de reacties die we kregen op onze grootste ISE-inbreng ooit," zo sprak Robert Pletz, EMEA-marketingmanager van de Shure Systems Group. “Onze nieuwste AV-conferentieproducten en seminars waren erg populair tijdens en na de beurs, en brachten grote aantallen bezoekers naar onze stand. Dat we deze hattrick aan prijzen mochten ontvangen, is puur te danken aan de inzet en het harde werken van al onze technici, onderzoekers en ontwikkelaars. Ons almaar groeiende assortiment aan Integrated Systems biedt een breed palet aan oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. De uitgereikte prijzen bewijzen dat we op de goede weg zijn.”

Ga voor meer informatie naar  www.shure.nl/integrated_systems/ise2017.

Downloads

PRODUCTEN IN DIT PERSBERICHT

Over Shure

Shure Incorporated (www.shure.com) is opgericht in 1925 en staat alom bekend als de grootste producent ter wereld van microfoons en audio-apparatuur. Als bedrijf hebben we in de loop der tijd al vele audioproducten van hoge kwaliteit ontworpen en geproduceerd voor professionals en consumenten, die legendarisch zijn geworden om hun prestaties, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde.  Het veelzijdige Shure-assortiment omvat hoogwaardige draadgebonden en draadloze microfoons alsmede persoonlijke in-ear monitoring­systemen, hoofdtelefoons voor artiesten, presentatoren en opnamestudio's, bekroonde oortelefoons en headsets voor mp3-spelers en smartphones, evenals topkwaliteit draaitafelelementen voor professionele DJ's. Vandaag de dag zijn Shure-producten de eerste keus wanneer geluidskwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Het hoofdkantoor van Shure Incorporated bevindt zich in het Amerikaanse Niles, Illinois. Het bedrijf beschikt daarnaast over productielocaties en regionale verkoopkantoren in China, Duitsland, Hong Kong, Japan, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Denemarken, de Verenigde Arabische Emiraten en in de VS.