Las Vegas / USA,

Designer 3.1-update vermindert configuratie op locatie en vergroot ondersteuning voor apparaten

Op de InfoComm 2018 heeft Shure de nieuwste versie van zijn Designer applicatie gepresenteerd. Die biedt system integrators, ontwerpers en verkooppersoneel een betere efficiency van de workflow bij het configureren van producten van Shure in de ontwerp- en bouwcycli, zowel online als offline. Designer 3.1 voorziet gebruikers met één programma voor het ontwerpen en in gebruik nemen van systeeminstallaties, waardoor de prestaties en bruikbaarheid van Shure producten wordt vergroot, terwijl de configuratietijd op locatie wordt verkort. De nieuwste software biedt gebruikers één plek om systemen te ontwerpen, te plannen en te configureren.

“Met deze nieuwste versie van Designer zijn AV-professionals beter in staat om op afstand het juiste type en aantal apparaten te bepalen bij het creëren van configuraties,” aldus Katie Farine, Product Owner bij Shure. “Gebruikers krijgen meer controle over hun ontwerpen omdat ze in staat zijn plattegronden te importeren en audiodekking en -routing te ontwerpen, terwijl ze ook de mogelijkheid krijgen om sjablonen voor de ruimte te creëren en op diverse locaties opnieuw te gebruiken.”

Designer 3.1 biedt ondersteuning voor een uitgebreid assortiment producten van Shure, waaronder de Microflex® Advance™ MXA910 plafondarray- en MXA310 tafelarray-microfoons, de IntelliMix® P300 processor voor Audio Conferencing Processor, en de ANIUSB-Matrix USB Audio Network Interface. De software fungeert als één instrument en maakt soepele synchronisatie in real-time mogelijk met audiorouting tussen gekoppelde producten van Shure. Gebruikers kunnen de presets van apparaten op locatieniveau beheren, zodat ze instellingen voor multifunctionele of combineerbare ruimtes eenvoudiger kunnen configureren en laden. Wachtwoorden voor apparaten en Shure Network Audio Encryption kunnen ook voor een hele locatie tegelijk worden geactiveerd, zodat het beheren van beveiligingsinstellingen voor meerdere apparaten gemakkelijker wordt dan ooit.

“Met de uitgebreide ondersteuning voor gekoppelde microfoons en producten voor signaalverwerking van Shure zal Designer 3.1 vooral gebruikers aanspreken die momenteel bezig zijn met het ontwerpen en configureren van de nieuwste apparatuur van Shure,” gaat Farine verder. “De update van de Designer software vergroot de efficiency van de workflow en maakt het werk van onze gebruikers gemakkelijker.”

Designer 3.1 kan later dit jaar gratis worden gedownload op elke computer met Windows 7, 8.1, of 10.

Ga voor nadere informatie over Designer 3.1 naar de Shure stand (C1366) op de InfoComm 2018, of ga naar www.shure.be.

Shure Incorporated (www.shure.com) werd opgericht in 1925 en staat alom bekend als de grootste producent van microfoons en audio-apparatuur ter wereld. Als bedrijf hebben we in de loop der jaren al vele audioproducten van hoge kwaliteit voor professionals en consumenten ontworpen en geproduceerd die legendarisch zijn geworden om hun prestaties, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding. Het veelzijdige assortiment van Shure omvat bekabelde en draadloze microfoons van wereldklasse, persoonlijke in-ear monitorsystemen, conferentie- en discussiesystemen, netwerkaudiosystemen en bekroonde oor- en hoofdtelefoons. Tegenwoordig zijn producten van Shure de eerste keus wanneer geluidskwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Het hoofdkantoor van Shure Incorporated is gevestigd in Niles (Illinois) in de Verenigde Staten. Daarnaast beschikt Shure over meer dan 30 andere fabricagelocaties en regionale verkoopkantoren in Noord- en Zuid-Amerika, de EMEA-regio en Azië.