Shure demonstreert Microflex® Complete Conference Systems

21-05-2018

NILES, IL., May 21, 2018—Op de InfoComm 2018 in Las Vegas komt Shure met het nieuwe geïntegreerde Microflex Complete systeem voor conferenties en vergaderingen. Dit systeem, dat verkrijgbaar is in draadloze en bekabelde configuraties en met geavanceerde tools die de productiviteit van vergaderingen verbeteren, levert natuurlijke verstaanbare audio voor zowel deelnemers in de ruimte als toehoorders op afstand. Microflex Complete Wireless kan bogen op een uiterst eenvoudige set-up en configuratie en op oerdegelijke audioprestaties. Het zorgt voor productieve en aangename vergaderingen, ook in de meest veeleisende draadloze communicatiesituaties.

Het Microflex Complete Wireless System koppelt een volledig uitgerust discussiesysteem aan draadloos gemak voor faciliteiten bij de overheid, bedrijven en onderwijsinstellingen, en zorgt voor een snellere set-up in dynamische vergaderruimtes of op tijdelijke locaties, zoals hotels en conferentiecentra. Zonder de beperkingen van kabels is Microflex Complete Wireless ideaal voor gebruik in historische gebouwen of ruimtes met flexibele stoelindeling. De techniek voor het automatisch detecteren en voorkomen van interferentie levert ook in de drukste RF-situaties een betrouwbaar RF-signaal, en de robuuste AES-128 audio encryptie zorgt voor verbeterde privacybescherming. Elke draadloze conferentie unit wordt tot 11 uur lang gevoed door een slimme Lithium-Ion-accu, en met één access point kunnen zonder extra software of licenties tot wel 125 draadloze units worden aangestuurd.

“In een wereld waar conferenties van allerlei omvang om efficiënte eenvoudige set-up en coördinatie vragen, maakt Microflex Complete Wireless de meest productieve vergaderingen mogelijk, van begin tot eind,” aldus Bill Oakley, Senior Product Manager bij Shure. “Het extra gemak van draadloze verbindingen maakt de setup-tijd in uw eigen gebouw of bij een speciaal evenement op locatie veel korter, en levert zelfs in de drukste en meest onvriendelijke RF-situaties de prestaties waar draadloze systemen van Shure om bekendstaan. Tot ons grote plezier kunnen we dit jaar op onze stand op de InfoComm demo‘s van het systeem laten zien. We moedigen bezoekers daarom aan om zich op te geven voor een van de geplande sessies, zodat ze de indrukwekkende prestaties zelf kunnen ervaren. Voor grotere bijeenkomsten, waarbij productiviteitstools zoals agendamanagement, identificatie van sprekers en uitgebreide tolkendiensten nodig zijn, demonstreren we ook ons Microflex Complete Wired-systeem.”

Naast de demonstratie van Microflex Complete Wireless toont Shure ook het bedrade systeem, Microflex Complete, dat onder andere bestaat uit een reeks draagbare of verzonken gemonteerde conferentie-units die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in directiekamers, parlements- of raadszalen en formele ontmoetingsruimtes. De moderne styling past in elke omgeving, en met de intuïtieve interface kunnen gebruikers eenvoudig de agenda inzien en de tolkendienst beheren. Met een keur aan automatische of geregelde activatiewijzen voor de microfoons kan het systeem op maat worden gemaakt voor informele bijeenkomsten of conferenties en debatten met een strakke agenda.

De verkrijgbaarheid van Microflex Complete wordt binnenkort bekendgemaakt.

Voor demo‘s van Microflex Complete op de InfoComm 2018 kunnen particulieren zich hier opgeven voor een van Shure’s geplande demonstraties op de stand. We bevelen u sterk aan om u op te geven vóór de show.

Ga voor meer informatie over Microflex Complete naar de Shure stand (C1366) op de InfoComm 2018, of ga naar www.shure.be.