Niles IL. / USA,

Mededeling beëindiging Phono

Al meer dan negentig jaar produceert en levert Shure met grote toewijding producten met de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding.  Voor deze inzet is consistentie in materialen, processen en testprocedés vereist, evenals de capaciteit om te reageren op fluctuaties in de vraag.

De afgelopen jaren staat ons vermogen om onze hoge normen in de productcategorie grammofoonelementen te handhaven onder druk, wat gevolgen voor kosten en levertijden heeft gehad die niet stroken met de merkbelofte van Shure.

In het licht van deze omstandigheden, en na grondige afweging, hebben wij de moeilijke beslissing genomen om de productie van Shure-grammofoonproducten met ingang van zomer 2018 te staken. 

Gezien onze decennialange aanwezigheid op de markt voor grammofoonproducten erkennen wij dat deze beslissing een teleurstelling kan betekenen voor onze distributeurs en consumenten. 

We zijn dankbaar voor de steun en loyaliteit die de Shure-grammofoonproducten door de jaren hebben ontvangen en zijn trots op de impact die deze producten hebben gehad op het leven van onze klanten en de reputatie van het merk Shure.  Wij geloven dat het trotse erfgoed van Shure Phono beter gediend is met het verlaten van deze categorie dan met voortzetting van de productie onder steeds moeilijkere omstandigheden.

Shure blijft producten van naam en hoge kwaliteit op de markt brengen, en we verheugen ons erop om met ons huidige aanbod aan de verwachtingen van de klant te voldoen, en ze te overtreffen. Terwijl Shure uitbreidt naar nieuwe markten en productcategorieën voor audioliefhebbers, blijft onze niet-aflatende inzet voor topprestaties en technische innovatie het hart van ons werk vormen.

Founded in 1925, Shure Incorporated (www.shure.com) is widely acknowledged as the world's leading manufacturer of microphones and audio electronics. Over the years, the Company has designed and produced many high-quality professional and consumer audio products that have become legendary for performance, reliability, and value. Shure’s diverse product line includes world-class wired microphones, wireless microphone systems, in-ear personal monitoring systems, conferencing and discussion systems, networked audio systems, award-winning earphones and headphones, and top-rated phonograph cartridges. Today, Shure products are the first choice whenever audio performance is a top priority.

Shure Incorporated is headquartered in Niles, Illinois, in the United States with more than 30 additional manufacturing facilities and regional sales offices throughout the Americas, EMEA, and Asia.