Las Vegas / USA,

Shure Audio Institute biedt geavanceerde technische en educatieve training voor AV-professionals

Op de InfoComm 2018 heeft Shure Incorporated bekendgemaakt dat het via het Shure Audio Institute (SAI) een certificeringsprogramma voor Integrated Systems gaat aanbieden. Het programma gaat uitgebreide cursussen in Integrated Systems bieden voor distributiepartners, AV-professionals, systems integrators en audiotechnici. Het SAI werd in 2015 opgericht om de gerichte training te bieden die nodig was om de groeiende portfolio van het bedrijf te ondersteunen en te dienen als een toonaangevende bron van kennis voor de sector van audio- en AV-professionals.

Shure’s certificeringsprogramma voor Integrated Systems omvat twee niveaus:

Niveau 1 is gericht op verkoop, met cursussen als Basiskennis audio voor vergaderingen en conferenties, Basiskennis draadloze techniek, Assortimentsoverzicht Integrated Systems, en Beste handelwijzen voor het omgaan met IT-professionals.

Niveau 2 omvat meer de technische kant van producttraining en bevat ook meer inzicht. De cursussen bevatten onder andere de Shure Wireless Master Cursus: beste handelwijzen en technieken voor draadloze techniek, de tweedelige cursus Networking voor AV-professionals, Basiskennis ontwerpen van conferentieruimtes, en Dante-certificering niveau 1 en 2, verzorgd door Audinate.

De lessen kunnen virtueel of op fysieke seminars worden gevolgd. Niveau 1 en niveau 2 vormen twee aparte certificeringen. Cursisten die het certificaat Niveau 2 willen halen, moeten echter eerst Niveau 1 afronden.

“Naarmate de markt zich verder uitbreidt en de techniek zich ontwikkelt, zijn certificaten de norm voor de branche geworden. Ze garanderen dat AV-professionals het betreffende product begrijpen voordat ze het veld in gaan,” aldus Dave Klein, Global Director van het Shure Audio Institute. Met het certificeringsprogramma voor Integrated Systems van SAI hebben we materiaal ontwikkeld dat geavanceerde scholing biedt. Hiermee leveren we consistente instructie over techniek en producten, met als doel om het vertrouwen en de loyaliteit van onze klanten te vergroten.”

Ga voor meer informatie over het SAI en het certificeringsprogramma voor Integrated Systems naar de Shure stand (C1366), of ga naar https://www.shure.com/americas/support/training.

Visit the Shure Audio Institute

Shure Incorporated (www.shure.com) werd opgericht in 1925 en staat alom bekend als de grootste producent van microfoons en audio-apparatuur ter wereld. Als bedrijf hebben we in de loop der jaren al vele audioproducten van hoge kwaliteit voor professionals en consumenten ontworpen en geproduceerd die legendarisch zijn geworden om hun prestaties, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding. Het veelzijdige assortiment van Shure omvat bekabelde en draadloze microfoons van wereldklasse, persoonlijke in-ear monitorsystemen, conferentie- en discussiesystemen, netwerkaudiosystemen en bekroonde oor- en hoofdtelefoons. Tegenwoordig zijn producten van Shure de eerste keus wanneer geluidskwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Het hoofdkantoor van Shure Incorporated is gevestigd in Niles (Illinois) in de Verenigde Staten. Daarnaast beschikt Shure over meer dan 30 andere fabricagelocaties en regionale verkoopkantoren in Noord- en Zuid-Amerika, de EMEA-regio en Azië.