Eppingen / Germany,

Shure organiseert Microflex Complete Roadshow – Meetings on the Move

Twaalf bijeenkomsten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Nederland

Onder het motto ‘Meetings on the Move‘ presenteert Shure
de Microflex Complete Roadshow, een informatie- en praktijkevenement rondom dit krachtige, complete systeem voor conferenties, bijeenkomsten en discussiesessies. Van 11 september t/m 31 oktober kunnen deelnemers van de roadshow tijdens in totaal twaalf eendaagse evenementen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Nederland een overzicht krijgen van het grote aantal functies van de bedrade en draadloze varianten van het Shure Microflex Complete assortiment, en deze systemen in de praktijk uitproberen. Deelname aan de roadshow is gratis.

De Microflex Complete Roadshow is gericht op geïnteresseerden en professionals uit de vakgebieden Integrated Systems (systems integrators, planners, AV-technici/managers, eindgebruikers) en Professional Audio (verhuur, omroepen, freelancers). Onder leiding van de Shure productspecialisten in het desbetreffende land krijgen de deelnemers inzicht in de toepassingsmogelijkheden van Microflex Complete: het uitgebreide en flexibele digitale audiosysteem voor conferenties en discussiesessies dat alle componenten uit de signaalketen omvat.

Bovendien krijgen system integrators van Shure aan het einde van elke sessiedag de gelegenheid om examen te doen voor de Shure Sales Certification.

Overzicht van data en tijden voor de Shure Microflex Complete Roadshow:

 • 11 september: Eppingen, Duitsland
 • 13 september: Neurenberg, Duitsland
 • 20 september: Leipzig, Duitsland
 • 25 september: Hamburg, Duitsland
 • 27 september: Berlijn, Duitsland
 • 2 oktober: Wenen, Oostenrijk
 • 4 oktober: Innsbruck, Oostenrijk
 • 9 oktober: Brussel, België
 • 11 oktober: Den Haag, Nederland
 • 16 oktober: Keulen, Duitsland
 • 23 oktober: Egerkingen, Zwitserland
 • 31 oktober: Lausanne, Zwitserland

U kunt zich aanmelden voor de roadshow via https://shu.re/MOTM18-NL.

Over Shure Incorporated

Shure Incorporated (www.shure.com) werd opgericht in 1925 en staat alom bekend als de grootste producent van microfoons en audio-apparatuur ter wereld. Als bedrijf hebben we in de loop der jaren al vele audioproducten van hoge kwaliteit voor professionals en consumenten ontworpen en geproduceerd die legendarisch zijn geworden om hun prestaties, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding. Het veelzijdige assortiment van Shure omvat bekabelde en draadloze microfoons van wereldklasse, persoonlijke in-ear monitorsystemen, conferentie- en discussiesystemen, netwerkaudiosystemen en bekroonde oor- en hoofdtelefoons. Tegenwoordig zijn producten van Shure de eerste keus wanneer geluidskwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Het hoofdkantoor van Shure Incorporated is gevestigd in Niles (Illinois) in de Verenigde Staten. Daarnaast beschikt Shure over meer dan 30 andere fabricagelocaties en regionale verkoopkantoren in Noord- en Zuid-Amerika, de EMEA-regio en Azië.