Shure organiseert Microflex Complete Roadshow – Meetings on the Move

30-08-2018 Shure organiseert Microflex Complete Roadshow – Meetings on the Move

Onder het motto ‘Meetings on the Move‘ presenteert Shure

de Microflex Complete Roadshow, een informatie- en praktijkevenement rondom dit krachtige, complete systeem voor conferenties, bijeenkomsten en discussiesessies. Van 11 september t/m 31 oktober kunnen deelnemers van de roadshow tijdens in totaal twaalf eendaagse evenementen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Nederland een overzicht krijgen van het grote aantal functies van de bedrade en draadloze varianten van het Shure Microflex Complete assortiment, en deze systemen in de praktijk uitproberen. Deelname aan de roadshow is gratis.

De Microflex Complete Roadshow is gericht op geïnteresseerden en professionals uit de vakgebieden Integrated Systems (systems integrators, planners, AV-technici/managers, eindgebruikers) en Professional Audio (verhuur, omroepen, freelancers). Onder leiding van de Shure productspecialisten in het desbetreffende land krijgen de deelnemers inzicht in de toepassingsmogelijkheden van Microflex Complete: het uitgebreide en flexibele digitale audiosysteem voor conferenties en discussiesessies dat alle componenten uit de signaalketen omvat.

Bovendien krijgen system integrators van Shure aan het einde van elke sessiedag de gelegenheid om examen te doen voor de Shure Sales Certification.

Overzicht van data en tijden voor de Shure Microflex Complete Roadshow:

11 september: Eppingen, Duitsland

13 september: Neurenberg, Duitsland

20 september: Leipzig, Duitsland

25 september: Hamburg, Duitsland

27 september: Berlijn, Duitsland

2 oktober: Wenen, Oostenrijk

4 oktober: Innsbruck, Oostenrijk

9 oktober: Brussel, België

11 oktober: Den Haag, Nederland

16 oktober: Keulen, Duitsland

23 oktober: Egerkingen, Zwitserland

31 oktober: Lausanne, Zwitserland

U kunt zich aanmelden voor de roadshow via https://shu.re/MOTM18-NL.