Amsterdam / Netherlands,

Draadgebonden en draadloze systemen voor een betere geluidsoverdracht tijdens vergaderingen

Op Integrated Systems Europe 2018 in Amsterdam presenteert Shure zijn nieuwe Microflex Complete geïntegreerde audiosystemen voor conferenties en vergaderingen. De systemen zijn zowel in draadgebonden als draadloze configuraties leverbaar, beschikken over geavanceerde vergaderhulpmiddelen en leveren een goed verstaanbaar, natuurlijk geluid voor de aanwezigen en aan de deelnemers op afstand.

Het Microflex Complete System omvat een veelheid aan verplaatsbare conferentie-eenheden en inbouwunits voor elk interieur, van directiekamers tot raadszalen en formele vergaderruimten. De moderne vormgeving past in elk interieur en de intuïtieve gebruikersinterface biedt functies die stemmingen, agendabeheer en tolkkanaalkeuze tot een fluitje van een cent maken. Geselecteerde modellen zijn voorzien van een touchscreen in kleur voor extra bedieningsgemak en soepele informatie-uitwisseling. De geïntegreerde NFC ID-kaarttechnologie identificeert deelnemers zonder daarvoor aparte vergaderbeheersoftware of aanvullende licenties aan te moeten schaffen. In de nieuwe zwanenhals­microfoons zit CommShield®-technologie verwerkt die RF-stoorsignalen onderdrukt, en ze sluiten naadloos aan bij ons veelzijdige assortiment aan Microflex® standaardproducten voor dit vakgebied.

Het systeem levert verschillende opties voor automatisch en handmatig microfoonbeheer. Zowel informele bijeenkomsten als strak geleide conferenties en debatten zijn dus geen enkel probleem. Met de als optie verkrijgbare SW6000-software zijn geavanceerde functies te realiseren zoals agendabeheer en het houden van peilingen en stemmingen, wat efficiënt vergaderen met honderden deelnemers tegelijk mogelijk maakt.

Het Microflex Complete Wireless System combineert draadloos gebruiksgemak met volwaardige discussiesystemen voor overheidsdiensten, bedrijven en onderwijsinstellingen; en maakt snelle ombouw mogelijk van multifunctionele vergaderruimten en tijdelijke vergaderlocaties in hotels en conferentiecentra. Het ontbreken van kabels maakt Microflex Complete Wireless tot het ideale systeem voor toepassingen in historische gebouwen en faciliteert flexibel ruimtegebruik. Automatic Interference Detection and Avoidance-technologie levert zeer betrouwbare RF-verbindingen, zelfs in drukke RF-omgevingen, en de robuuste AES-128 audio-encryptie beschermt uw privacy. Alle draadloze vergadertoestellen werken tot 10 uur lang op één intelligent oplaadbare lithium-ionaccu, en met één enkel access-point beheert u tot 125 draadloze units zonder aanvullende software of licenties.

“Microflex Complete maakt een einde aan niet-productieve vergaderingen. Het systeem combineert een hoge geluidskwaliteit met allerlei productiviteitsfuncties zoals elektronisch stemmen, agendabeheer, sprekeraanduiding en tolkdiensten en ondersteunt daarmee de effectieve besluitvorming bij vergaderingen van 20 tot 2000 deelnemers,” aldus Bill Oakley, senior-productmanager bij Shure. “De draadloze optie biedt extra gemak door de voorbereidingstijden in uw eigen ruimten en bij evenementen op locatie aanzienlijk te verkorten. Zowel draadgebonden als draadloos biedt Microflex Complete dé intelligente oplossing voor elke bestuurskamer, elke raadsvergadering en elke overlegruimte.”

Breng voor meer informatie over Microflex Complete een bezoek aan Shure-stand 3-B110 op ISE 2018.

Shure Incorporated (www.shure.com) is opgericht in 1925 en staat alom bekend als de grootste producent ter wereld van microfoons en audio-apparatuur. Als bedrijf hebben we in de loop der tijd al vele audioproducten van hoge kwaliteit ontworpen en geproduceerd voor professionals en consumenten, die legendarisch zijn geworden om hun prestaties, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde. Het veelzijdige Shure-assortiment omvat hoogwaardige draadgebonden en draadloze microfoons, in-ear monitoringsystemen, conferentie- en discussiesystemen, netwerkaudiosystemen, bekroonde earphones en hoofdtelefoons alsmede topkwaliteit draaitafelelementen. Vandaag de dag zijn Shure-producten de eerste keus wanneer geluidskwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Het hoofdkantoor van Shure Incorporated is gevestigd in Niles (Illinois) in de Verenigde Staten, en daarnaast beschikt Shure over meer dan 30 andere fabricagelocaties en regionale verkoopkantoren in Noord- en Zuid-Amerika, in de EMEA-regio en in Azië.