Amsterdam / NL,

Eersteklas geïntegreerde oplossing voor audioconferenties nu verkrijgbaar

Shure heeft op de Integrated Systems Europe (ISE) 2019 bekendgemaakt dat zijn Microflex® Complete (MXC) conferentiesysteem vanaf nu verkrijgbaar is. Deze geïntegreerde oplossing voor audioconferenties biedt verbeterde functionaliteit en uitgebreide systeemcapaciteiten die verzekeren dat vergaderingen zonder problemen verlopen. De natuurlijke, goed verstaanbare audio verandert alledaagse conferenties en vergaderingen in productieve en effectieve gezamenlijke discussies.

MXC is bestemd voor allerlei situaties, van overheidsgebouwen tot directiekamers, en biedt verbeterde betrouwbaarheid en uitmuntende audiokwaliteit. In dit soort ruimtes is doorgaans techniek vereist die gemakkelijk te bedienen is, vooral gezien het brede scala aan medewerkers dat zich op een willekeurige dag door het gebouw spoedt. Bij overheidsinstellingen en in directiekamers wordt iedereen ontvangen, van lokale politiek leiders tot event managers en administrateurs, en hun gemak bij het gebruiken van het systeem staat bij ons voorop. Met zijn intuïtieve gebruikersinterface en geavanceerde productiviteitstools zorgt Microflex Complete dat dat vakje is afgevinkt.

Met zijn aangenaam ogende, verzonken en op tafel geplaatste modellen kan MXC naadloos worden geïntegreerd, voor eersteklas audio van professionele kwaliteit. Voor modernere ruimtes, zoals onderwijsinstellingen, past de styling in vrijwel elke omgeving. Dankzij de intuïtieve interface kunnen deelnemers gemakkelijk de agenda inzien, de tolkfunctie bedienen en met andere deelnemers communiceren. De automatische of bediende microfoonactivering van Microflex Complete zorgt voor uiterste flexibiliteit, zodat gespreksleiders gemakkelijk kunnen wisselen tussen informele gesprekken of door de agenda bepaalde besprekingen en discussies.

het conferentiesysteem zijn ook zwanenhals-microfoons uit de Microflex familie, luidsprekers van topkwaliteit en geavanceerde verwerking van audiosignalen opgenomen, zodat sprekers en deelnemers kunnen horen en te horen zijn. Doordat het systeem meertalige vergaderingen ondersteunt (tot max. 31 tolkkanalen) en plaats biedt aan maximaal 3800 deelnemers, biedt het optimale flexibiliteit en controle om te voldoen aan de normen en vereisten op taalgebied. Elektronisch stemmen, agendabeheer, flexibele microfoonbediening en een bijbehorend elektronisch naambordje ter identificatie van de sprekers zorgen voor grotere productiviteit en betrokkenheid.

“Onze klanten zijn al jaren geïnteresseerd in het idee van digitale naambordjes, en nu introduceert Shure een product dat die verwachtingen ruimschoots overtreft,” aldus Mark Breakspear, Production Manager, DLC Events, Dubai, VAE. “Het naambordje ziet er op camera fantastisch uit, en we vinden het geweldig dat ze zo naadloos gekoppeld zijn aan de software, en automatisch veranderen als een deelnemer inlogt op een microfoon.”

Shure (www.shure.com) geeft mensen al bijna een eeuw lang buitengewoon geluid. Het bedrijf, opgericht in 1925, is een vooraanstaande, wereldwijd opererende fabrikant van audioapparatuur die bekendstaat om zijn kwaliteit, prestaties en duurzaamheid. Wij maken microfoons, draadloze microfoonsystemen, in-ear monitors, oortelefoons en koptelefoons, conferentiesystemen en meer. Voor kritisch luisteren of zwaarwegende momenten op het podium, in de studio en vanuit de vergaderruimte kunt u altijd vertrouwen op Shure.

Het hoofdkantoor van Shure staat in Niles in Illinois, Verenigde Staten. We hebben meer dan dertig productielocaties en regionale verkoopkantoren in heel Noord- en Zuid-Amerika, EMEA en Azië.