Amsterdam / NL,

Shure Incorporated maakt de promotie bekend van Mark Humrichouser tot Vice President of Global Sales. In deze hoedanigheid leidt Mark het Global Sales-team van het bedrijf, dat toeziet op de wereldwijde verkoopactiviteiten van Shure voor professionele audio, detailhandel, integrated systems en opkomende markten.

Mark begon zijn carrière bij Shure in 2006. Tijdens zijn dienstverband heeft hij belangrijke verkoopfuncties bekleed, waaronder Vice President van de verkooporganisaties in Noord- en Zuid-Amerika en Azië/Oceanië, General Manager van de Business Unit Noord- en Zuid-Amerika, General Manager van de Business Unit VS en Director of U.S. Sales.

“Ik ben er trots op dat ik Mark mag benoemen in deze leidinggevende functie in de wereldwijde verkoop,” aldus Ray Crawford, Senior Vice President of Global Marketing and Sales van Shure. “Marks visie en strategische leiderschap zijn uiterst waardevol voor ons bedrijf en zullen van groot belang zijn om Shure te helpen onze verkoopdoelen in 2019 en daarna te realiseren. Ik wil hem feliciteren met deze welverdiende promotie.”

Shure (www.shure.nl) geeft mensen al bijna een eeuw lang buitengewoon geluid. Het bedrijf, opgericht in 1925, is een vooraanstaande, wereldwijd opererende fabrikant van audioapparatuur die bekendstaat om zijn kwaliteit, prestaties en duurzaamheid. Wij maken microfoons, draadloze microfoonsystemen, in-ear monitors, oortelefoons en koptelefoons, conferentiesystemen en meer. Voor kritisch luisteren of zwaarwegende momenten op het podium, in de studio en vanuit de vergaderruimte kunt u altijd vertrouwen op Shure.

Het hoofdkantoor van Shure staat in Niles in Illinois, Verenigde Staten. We hebben meer dan dertig productielocaties en regionale verkoopkantoren in heel Noord- en Zuid-Amerika, EMEA en Azië.