Het Radboudumc (of voluit Radboud Universitair Medisch Centrum) is een academisch ziekenhuis in Nijmegen dat samenwerkt met de Radboud University Nijmegen.

Over de MXA910

“We zijn heel tevreden over het geluid, het is verstaanbaar, helder en achtergrond geluid is nauwelijks hoorbaar”,

Jacco Schutte, Radboudumc

“Op de traumakamer van het Radboudumc worden veel patiënten opgevangen en dit verreist veel verplegend personeel. Ook de mensen in opleiding zijn hierbij en op een gegeven moment besloten we dat dit gewoon te veel was. Nodig was een oplossing met goed geluid voor de mensen in opleiding op een andere locatie.” Jacco Schutte van het Radboudumc.

Tom Windhouwer, System Integrator BPRvisie, legt uit: “We hebben gekozen voor de MXA910 omdat bij een calamiteit het verpleegkundig personeel natuurlijk zeer snel naar de traumakamer moet. Met de MXA910 staat eigenlijk alles al klaar en is het een kwestie van een druk op de knop om het systeem operationeel te hebben. Eenvoudiger dan dit kunnen we het niet maken”.

“We zijn heel tevreden over het geluid, het is verstaanbaar, helder en achtergrondgeluid is nauwelijks hoorbaar”, aldus Jacco Schutte van het Radboudumc. “Met de Plafondtegel hebben we een oplossing gevonden die niet in de weg staat en mooi geluid oplevert. Ik zou het zeker aanraden”.