Over de Microflex Complete Wireless

Kwaliteitsgeluid is bij elke vergadering belangrijk, maar in het bijzonder op een vergadering van experts die de best mogelijke audiocommunicatietechniek verwachten

Chris Miller, Global Alliance Executive Director, PSNI

PSNI Global Alliance is een wereldwijd netwerk van vooraanstaande integrators, fabrikanten, distributeurs en dienstverleners op technisch gebied. PSNI brengt leiders in de sector niet alleen bijeen, maar ons netwerk geeft ze extra power door hun bereik uit te breiden, hun sterke punten aan te vullen en hun middelen te vergroten, waarbij het altijd de hoogste normen in de sector nastreeft.

Voor PSNI’s Global Alliance Meeting op de ISE 2019, was Shure aangewezen als officiële audioleverancier.
 

“Kwaliteitsgeluid is bij elke vergadering belangrijk, maar in het bijzonder op een vergadering van experts die de best mogelijke audiocommunicatietechniek verwachten,” aldus Chris Miller, Executive Director van PSNI Global Alliance.

Shure voorzag het event met veertig draadloze Microflex® Complete Wireless MXCW640 conferentie-units, een eersteklas audio-oplossing die een microfoon, luidspreker, tolkweergave en bedieningselementen combineert tot één geïntegreerd apparaat, waarmee de deelnemers probleemloos kunnen vergaderen zonder de gebruikelijke verstoringen of vertragingen.