New Integrated Systems Solutions

Ontdek de nieuwe producten die werden voorgesteld op InfoComm.

We zijn bijzonder enthousiast om u onze nieuwe AV-conferentieoplossingen voor te kunnen stellen die productiever vergaderen en soepeler samenwerken mogelijk maken.

Bovendien presenteren we met trots nieuwe producten voor onze geïntegreerde vergader- en conferentiesystemen. Deze zijn zowel in draadgebonden als in draadloze uitvoering leverbaar, bieden een natuurgetrouwe, goed verstaanbare spraakversterking en maken doelgerichter en productiever overleg mogelijk.

Volg @shuresystems op Twitter voor het laatste nieuws van Shure.

ULX-D® Digital Wireless voor AV-conferenties

ULX-D Digital Wireless creëert efficiënte draadloze verbindingen met netwerkbeheerfuncties, Dante® digitale audio-overdracht en AES-256 encryptie.

ULXD6 en ULXD8 draadloze zenders

Nieuw!

De ULXD6 Grensvlakmicrofoonzender en ULXD8 Zwanenhalsmicrofoonzender zijn ideaal om snel en flexibel vergaderingen en evenementen mee te organiseren en weer af te breken, en voor gebruik in omgevingen met wisselende plaatstoewijzing waar vaste microfoons niet praktisch zijn.

Dankzij hun grote zendbereik (tot 90 meter), de vele mogelijkheden wat betreft antennedistributie en hun uitstekende schaalbaarheid, zijn met ULXD6 en ULXD8 bijzonder efficiënte conferentiesystemen te creëren, ook voor grote tot zeer grote bijeenkomsten.  Werkt een hele dag lang op één oplaadbaar accupack of op standaard AA-batterijen.

Ga naar de ULXD6-productpagina  |  Ga naar de ULXD8-productpagina

SBC450 & SBC850 Netwerk-oplaadstations
met 4 en 8 plaatsen

Nieuw!

Voor het makkelijk opladen, beheren en updaten van ULXD6- en ULXD8- zenders met een SB900A oplaadbare accu. De zenders passen direct in de oplader; u hoeft de accu niet eerst te verwijderen. Wanneer u de opladers SBC450 en SBC850 aansluit op een netwerk, dan is de laadstatus van de zenders op afstand te raadplegen. En terwijl de zenders in de oplader staan, kunt u via Shure Wireless Workbench® instellingen bijwerken en de firmware updaten. Dit werkt ook met Shure SystemOn en besturingssystemen van derden.

Ga naar de SBC450-productpagina  |  Ga naar de SBC850-productpagina

Microflex Wireless

Microflex Wireless is het ideale systeem voor veeleisende AV-conferentietoepassingen die onopvallende, draadloze tafelmicrofoons vereisen, zoals in directiekamers, videovergaderruimten, multifunctionele ruimten en conferentiecentra in hotels.

High Density Mode

Nieuw!

Verschillende units zijn nu met elkaar te combineren tot een maximum van 80 compatibele kanalen in Standard-mode en tot 160 audiokanalen in High Density-mode (regioafhankelijk).

View Microflex Wireless Product Page

Microflex® Advance

Met Microflex Advance plafond- & tafelarrays zijn veelzijdige en stijlvolle AV-conferentiesystemen te creëren die onopvallend maar zeer effectief de menselijke stem registreren.

Designer-systeem-configuratie-software

Verkrijgbaar vanaf augustus 2017

Designer is een softwarepakket dat systeembouwers en systeemontwerpers in staat stelt om één of meer MXA910-plafondarrays op een geïmporteerde projectplattegrond te plaatsen. Stel met uw computer de gewenste dekkingsgebieden in voor één of meer MXA910's zonder er verbinding mee te maken, configureer tevens de overige instellingen en sla ze op. Exporteer deze instellingen als apparaatconfiguratiebestanden en kopieer ze vervolgens via de gebruikersmenu's naar elke fysieke MXA910.

Ga naar de Designer-productpagina

A910-HCM Hard Ceiling Mount

Verkrijgbaar vanaf zomer 2017

De A910 is bedoeld om er MXA910-plafondarrays mee in gipsplaten en andere harde plafonds te installeren, en maakt een fraaiere afwerking van het systeem als geheel mogelijk. De houder wordt vooraf in het plafond geïnstalleerd, waarna de MXA910 in deze houder wordt geplaatst.

Ga naar de A910-productpagina  |  Ga naar de MXA910-productpagina

A310B-FM & A310AL-FM Flush Mount

Verkrijgbaar vanaf zomer 2017

De A310 maakt verzonken montage van de MXA310-tafelarray in tafeloppervlakken mogelijk, zodat de array lager kan worden geplaatst en daarmee minder opvalt zonder diens akoestische prestaties te verminderen of de toegang tot de mute-knoppen te blokkeren. Leverbaar in zwart en aluminium.

Ga naar de A310-productpagina  |  Ga naar de MXA310-productpagina

Axient® Digital

Axient® Digital

Verkrijgbaar vanaf einde zomer 2017

Axient Digital is het nieuwe vlaggenschip onder de draadloze systemen van Shure. Het bouwt voort op de successen van de draadloze systemen UHF-R®, ULX-D® en Axient. En daarmee heeft Shure het meest geavanceerde draadloze platform weten te creëren dat ooit is ontwikkeld voor professionele geluidsoverdracht. Gebruikers stellen steeds hogere eisen — vooral nu het beschikbare RF-spectrum steeds verder onder druk komt te staan — en daarom levert Axient Digital niet alleen hoge RF-prestaties, een uitzonderlijk hoge geluidskwaliteit en geavanceerde beheerfuncties, maar ook schaalbare hardware.

Ga naar de Axient Digital-productpagina

IntelliMix® P300 Audioconferentie-processor

IntelliMix P300 Audio Conferencing Processor

Verkrijgbaar vanaf herfst 2017

De P300 biedt geoptimaliseerde IntelliMix DSP-algoritmes voor AV-videoconferencing met 8-kanaals Acoustic Echo Cancellation, Noise Reduction en Automatic Gain Control voor geluid van topkwaliteit.

De P300 voorziet in aansluitingen voor Dante (10 ingangen / 2 uitgangen), voor analoge signalen (2 ingangsblokken / 2 uitgangsblokken), USB (1 in/uit) en smartphones (3,5 mm) die het aansluiten van vaste systemen en het samenwerken met laptops en mobiele apparaten makkelijker maakt dan ooit tevoren.

Ga naar de P300-productpagina  |  Bekijk de video  |  Bekijk de brochure

ANIUSB-MATRIX Audionetwerkinterface met Matrixmixer

Verkrijgbaar vanaf herfst 2017

In aanvulling op het bestaande ANI4IN- en ANI4OUT-assortiment, koppelt de ANIUSB-MATRIX via USB één analoge ingang en tot 4 Microflex® Advance™- of Microflex® Wireless draadloze microfoonkanalen met vaste audio-/videoconferentiesystemen of aan videoconferencing-apps op de computer.

Ga naar de ANIUSB-MATRIX-productpagina  |  Brochure

ANI22 Audionetwerkinterface

Verkrijgbaar vanaf herfst 2017

De ANI22 koppelt twee mic- of lijnsignalen aan een Dante-netwerk en maakt gebruikersvriendelijk audiokanaalbeheer en browsergebaseerde bediening op afstand mogelijk. Leverbaar met XLR-aansluiting of aansluitblok.

Ga naar de ANI22-productpagina  |  Brochure

SW6000 Software Update

Nieuw!

Met de SW6000 Conferentiebeheersoftware voor Windows kunt u conferentie- en vergadersystemen configureren, bedienen, beheren en aanpassen. In combinatie met een DCS 6000 Digitaal Conferentiesysteem of Microflex® Complete, biedt de SW6000-software een bijzonder compleet pakket aan gebruiksfuncties.

Ga naar deSW6000-productpagina

Microflex® Complete

Verkrijgbaar vanaf de eerste helft van 2018

Microflex Complete is een geïntegreerd audiosysteem voor conferenties en vergaderingen dat een natuurgetrouwe, goed verstaanbare spraakversterking levert aan zowel alle aanwezigen als aan deelnemers op afstand. Desgewenst is dit systeem leverbaar met een touchscreen in kleur, elektronische stemfuncties en een kaartlezer voor identificatiedoeleinden en personaliseringsfuncties. Dat maakt Microflex Complete tot het ideale conferentiesysteem voor zowel informele vergaderingen als strak geleide bijeenkomsten zoals bestuursvergaderingen, raadsoverleg en onderwijstoepassingen.

Het zeer veelzijdige Microflex Complete Wireless-systeem werkt met beveiligde digitale draadloze verbindingen en levert een kraakheldere digitale geluidsoverdracht. Microflex Complete Wireless is uitbreidbaar tot 125 deelnemers en heeft geen last van de beperkingen waar draadgebonden systemen tegenaan lopen bij flexibele plaatstoewijzing of in historische gebouwen met een beschermd interieur bijvoorbeeld. Shure gebruikt functies die storingen automatisch detecteren en omzeilen, en creëert daarmee betrouwbare verbindingen zonder signaaluitval.

Bekijk de Microflex Complete Press Release  |  Brochure

Nieuwe Microflex®-microfoons

MX410DF & MX415DF Dualflex-zwanenhalsmicrofoons

Nieuw!

Microflex Dualflex zijn elegante, hoogwaardige zwanenhalsmicrofoons voor vergader- en conferentiedoeleinden. Ze zijn niet alleen leverbaar als losstaand model met verwisselbare cartridges, maar ook voor vaste installaties en in draadgebonden of draadloze uitvoering. Er is dus een passende Microflex Dualflex-microfoon voor elk conferentiesysteem.

Volledig compatibel met de ULXD8-zwanenhalsmicrofoonzender.

Ga naar de MX410DF-productpagina  |  Ga naar de MX415DF-productpagina

MX395 low-profile grensvlakmicrofoon
leverbaar in nieuwe kleuren

Nieuw!

De onopvallende tafelmodellen van onze populaire Microflex-grensvlakmicrofoons zijn nu leverbaar in nieuwe kleuren waaronder aluminium en wit.

Bekijk alle leverbare MX395-modellen

Shure At Infocomm 2017