Geïnstalleerde Geluidsoplossingen

Elke stem is belangrijk. Of het nu een keynote-speech, een presentatie of een videoconferentie betreft, de audiokwaliteit beïnvloedt hoe u wordt waargenomen en hoe goed uw boodschap wordt begrepen.

Shure toonde op ISE 2018 een reeks innovatieve producten die communicatie natuurlijk maken. De nieuwste oplossingen verhogen de kwaliteit van audio in vergaderingen, discussies en conferenties met naadloze connectiviteit.

New Products

Microflex Complete

Het Microflex Complete Discussion and Conference System is een reeks draagbare en in vlak gemonteerde conferentie-eenheden die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in bestuurskamers, parlement- of raadkamers en formele vergaderruimtes.

  • De modern vormgegeven producten passen in elke kamer en dankzij de intuïtieve gebruikersinterface kunnen gebruikers gemakkelijk stemmen, de agenda bekijken en de interpretatie selecteren.
  • Geïntegreerde NFC ID-kaarttechnologie maakt identificatie van deelnemers mogelijk zonder het meeting managementsoftware of licenties voor extra functies.
  • Vernieuwde zwanenhals (gooseneck) microfoons omvatten CommShield Technologie voor RF-immuniteit en bieden een brede selectie van Microflex componenten voor elke situatie.

Microflex Complete Wireless

Het Microflex Complete Wireless System versnelt het installeren van een draadloos systeem in multifunctionele vergaderruimten of tijdens tijdelijke vergaderingen in hotels en conferentiecentra. Daarnaast overwint het kabelbeperkingen in historische gebouwen of kamers met flexibele zitplaatsen en is voor plaatsing maar 1 standaard netwerk kabel nodig. De toonaangevende expertise van Shure op het gebied van digitaal draadloos biedt een efficiente totaal oplossing met exceptionele kwaliteit .

  • De Automatic Interference Detection and Avoidance technologie zorgt voor een betrouwbare transmissie en beperkt signaaluitval, zelfs in de meest overbelaste RF-omgevingen, en de robuuste AES-128-audio-encryptie biedt verbeterde privacy.
  • Een enkel MXCWAPT-toegangspunt kan tot 125 draadloze deelnemerseenheden beheren zonder aanvullende software of licenties.
  • Microflex Complete Wireless Conference units maken gebruik van zwanenhalsmicrofoons met Microflex cartridges en CommShield Technologie om een uitzonderlijke geluidskwaliteit en RF-immuniteit te leveren.

Microflex® Advance™

Microflex Advance is een portfolio van premium netwerkplafond- en tafelarray microfoons en besturingssoftware voor verbeterde A/V-vergaderingen die naadloos kunnen worden geïntegreerd in eersteklas vergaderruimtes. Shure Microflex Advance biedt elegante, veelzijdige en schaalbare oplossingen voor A/V-vergaderruimten waarvoor een onberispelijke spraakverstaanbaarheid vereist is

Microflex Advance

Axient® Digital Wireless System

Het Axient® Digitaal Draadloos Systeem is de nieuwe premium draadloze oplossing in Shure's portfolio. Axient Digital biedt prestaties die geschikt zijn voor de meest veeleisende zakelijke evenementen en installaties. De Axient Digital-ontvanger is compatibel met twee zenderaanbiedingen. De Axient Digital-ontvanger met AD-serie zenders levert uitzonderlijke RF-prestaties, digitale audio en netwerken. De ADX-serie zenders bevatten ShowLink, die real-time controle biedt over alle parameters van de zender en automatische detectie en vermijding van interferentie mogelijk maakt. De ADX-serie bevat ook het eerste micro-bodypack met een geïntegreerde zelfafstemmende antenne, waardoor meer camouflage en comfort mogelijk is.

Axient® Digitaal Draadloos Systeem

IntelliMix® P300 Audio Conference Processor

De IntelliMix® P300 Audio Conference Processor is special ontworpen voor vergadertoepassingen. De P300 maakt gebruik van Shure DSP-algoritmen om de geluidskwaliteit van AV-conferenties te verbeteren. De P300 bevat analoge- en USB-aansluitingen voor laptop of PC, mobiele apparaten en video codecs en bieden naadloze integratie met Shure Microflex Advance en Microflex Wireless microfoon oplossingen.

IntelliMix® P300 Audio Conferencing Processor

ANIUSB-MATRIX en ANI22

De ANIUSB-MATRIX en ANI22 apparaten zijn ideaal voor kleine tot middelgrote ruimten die bedoeld zijn voor AV-vergaderingen. Deze toevoegingen aan de Audio Network Interface-familie vergroten de connectiviteitsopties die beschikbaar zijn voor gebruikers van Shure's Dante-ingeschakelde microfoons.

ANIUSB-MATRIX

  • Koppelt 4 Dante-audioingangen en 1 analoge ingang aan een AV-conferentiesysteem of aan een videoconferencing-app op de computer

ANI22

  • Converteert 2 analoge microfoon- of line-signalen naar een Dante-netwerk

ANIUSB-Matrix

ANI22

SBC250 2-Bay Networked Charging Station

Met het SBC250 netwerklaadstation kunnen maximaal twee ULXD6- of ULXD8-zenders die zijn uitgerust met de SB900A-oplaadbare batterij snel en gemakkelijk opladen. Zenders schuiven eenvoudig in de oplader; het is niet nodig om de SB900A-batterij te verwijderen. Tweekleurige LED's geven de laadstatus aan. Bij aansluiting op een netwerk kan de laadstatus van elke zender op afstand worden bekeken. Zenderinstellingen of firmware kunnen bijgewerkt worden terwijl de zenders zich in de oplader bevinden met de Shure Wireless Workbench® of SystemOn™ Audio Asset Management-software of via een extern room control-systeem. De SBC250 kan ook op een rack of aan de muur gemonteerd worden met de optionele URT3 rack-houder.

SBC250 2-Bay Networked Charging Station

Press releases

Downloads

Meer over Shure geïntegreerde systemen