De ISE 2019 is dé plek voor praktische training, scholing en samenwerking met Shure producten op het gebied van netwerksystemen. Als hoogtepunten van de beurs brengen we audio-oplossingen voor AV-conferenties, presentaties, evenementen en discussies. En nog zoveel meer.

Experience Environments

Om u te helpen de ideale oplossing te vinden biedt onze stand op de ISE een reeks gevarieerde themazones, zoals die ook te vinden zijn bij de overheid, grote bedrijven en onderwijsinstellingen, en waar u een scala van relevante audio-oplossingen kunt ervaren voor vergaderingen, conferenties, presentaties en zelfs de gang van zaken achter de schermen bij grote evenementen. Ontdek hoe de oplossingen van Shure uw omgeving verbeteren en een buitengewone samenwerking mogelijk maken.

Onze bekroonde producten overtreffen uw wensen op audiogebied. Van geavanceerde draadloze en bekabelde conferentiesystemen tot toonaangevende plafond- en tafelarray-microfoons: wij hebben wat u zoekt.

Bezoek Shure op de ISE 2019 (stand B110, hal 3) en ontdek hoe wij uw werk tot leven brengen.

Nieuwe producten | Press | Downloads | Vind Shure | Seminar-programma | Gratis toegang

New Products

Microflex® Complete

Het discussie- en conferentiesysteem Microflex Complete is een assortiment draagbare en verzonken gemonteerde conferentie-units die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in directiekamers, parlements- of raadszalen en formele vergaderruimtes.

  • De moderne styling past in elke ruimte, en met de intuïtieve interface kunnen gebruikers eenvoudig debatteren, stemmen, de agenda inzien en de juiste tolk kiezen.
  • Met de geïntegreerde NFC ID-kaarttechnologie kunnen deelnemers zonder conferentiemanagement-software of licenties voor extra functies worden geïdentificeerd.
  • De nieuw ontworpen zwanenhals-microfoons bieden CommShield® technologie voor RF-immuniteit en normgevende Microflex® microfoonkoppen.
  • De optionele software voor vergadermanagement of SW6000 Conference Management Software voor conferentiemanagement bieden uitgebreide bedienings-, configuratie- en rapportagemogelijkheden.

Microflex® Complete

Microflex® Complete Wireless

Microflex Complete Wireless zorgt voor snellere installatie in dynamische vergaderruimtes of bij tijdelijke vergaderingen in hotels en conferentiecentra, en lost beperkingen door kabels in historische gebouwen of ruimtes met flexibele stoelindeling op.

  • De technologie voor automatische interferentiedetectie en ruiswering biedt betrouwbare draadloze communicatie, ook in de drukste RF-situaties.
  • De draadloze AES-128-encryptie zorgt voor verbeterde privacy.
  • Eén MXCWAPT accesspoint kan zonder extra software of licenties maximaal 125 draadloze conferentie-units bedienen.
  • De conferentie-units bieden dankzij het gebruik van zwanenhals-microfoons met Microflex® microfoonkoppen en CommShield® technologie uitmuntende geluidskwaliteit en RF-immuniteit.

Microflex® Complete Wireless

Designer

Plan geweldig geluid. Met deze gratis software kunt u uw systeem op afstand ontwerpen en effectief samenwerken. Als een AV-professional niet op locatie werkt, biedt Designer hem of haar de flexibiliteit om de audiodekking van de ruimte overal ter wereld vooraf in te delen. Sjablonen kunnen worden gebruikt en al doende aangepast, voor eenvoudige installatie en projectmanagement op locatie.

Designer

SystemOn

Complexiteit en schaal de baas worden. Je kunt niet overal tegelijk zijn, en het beheren van grootschalige installatieprojecten kan een hele opgave zijn. Nu kunt u de Shure inventaris en accutoestand onvertraagd volgen en problemen al doende oplossen met SystemOn. U krijgt sms- en e-mailberichten als u actie moet ondernemen, zodat u problemen vóór blijft en ze niet kritiek kunnen worden.

SystemOn

Soft Mute

IntelliMix® P300 Audio Conferencing Processor kan nu naadloos worden gecombineerd met toonaangevende, op software gebaseerde conferentieoplossingen.
Met deze nieuwe geïntegreerde mute-sync-funtie weet u altijd de status van uw microfoon – of via het scherm of via de microfoon-LED - voor een betrouwbare controle van het gesprek.

* vereist 3.1.5 firmware beschikbaar via Shure Update Utility

Microflex® Advance™

Microflex Advance is een assortiment eersteklas plafond- en tafelarray-microfoons en bedieningssoftware in netwerkconfiguratie voor verbeterde AV-conferenties die naadloos opgaan in de esthetiek van eersteklas vergaderruimtes. Shure Microflex Advance biedt elegante, veelzijdige en schaalbare oplossingen voor AV-conferentieruimtes waar smetteloze verstaanbaarheid vereist is.

Microflex® Advance™: eersteklas plafond- en tafelarray-microfoons in netwerkconfiguratie

Draadloos systeem AXIENT® DIGITAL

Het draadloze Axient Digital systeem is de draadloze oplossing met de hoogste kwaliteit in de Shure porfolio. Axient Digital levert prestaties die aansluiten bij de meest veeleisende evenementen en installatieprojecten voor bedrijven. De Axient Digital ontvanger is compatibel met twee zenderassortimenten. De zenders van de serie AD bieden exceptionele RF-prestaties, digitale audio en netwerkconnectiviteit, terwijl in de zenders van de serie ADX ook ShowLink® geïntegreerd is. Dit maakt onvertraagde bediening van alle zenderparameters én automatische interferentiedetectie en ruiswering mogelijk. Tot de ADX serie behoort ook de eerste micro-bodypack met geïntegreerde zelfafstemmende antenne, die zorgt voor betere camouflage en meer comfort.

Draadloos systeem AXIENT® DIGITAL

IntelliMix® P300 Audio Conferencing Processor

De IntelliMix P300 Audio Conferencing Processor is speciaal gecreëerd voor AV-conferentietoepassingen. De P300 beidt Shure DSP-algoritmen waarmee de audiokwaliteit van videovergaderingen kan worden verbeterd. De P300 heeft analoge en USB-aansluitingen voor laptop- en desktopcomputers, mobiele telefoons en video-codecs, en kan naadloos worden gecombineerd met Shure Microflex® Advance™ en Microflex® Wireless microfoon-oplossingen.

IntelliMix® P300 Audio Conferencing Processor

Vergaderruimtes

Als 75% van de zakelijke gebruikers slechte audiokwaliteit noemt als grootste obstakel voor productieve videoconferenties, waarom zou u dan vertrouwen op een audio-oplossing waar u niet op kunt rekenen? Ervaar de Shure Microflex® Advance™ MXA910 plafondarray-microfoon met de IntelliMix® P300 Audio Conferencing Processor en ontdek zelf hoe vergaderingen beter worden dankzij spraakregistratie van hoge kwaliteit en DSP, dat de verstaanbaarheid vergroot.

de MXA910 plafondmicrofoon vangen opnamelobben met Steerable Coverage™ techniek gesprekken van bovenaf op, terwijl onze IntelliMix DSP geoptimaliseerd is voor audioconferenties, voor snellere een eenvoudigere installatie. Minder tijd op locatie voor system integrators. Ruimtes met constanter geluid voor gebruikers. Bezoek Shure op de ISE 2019 (stand B110, hal 3) en ontdek hoe wij uw werk tot leven brengen.

Press Releases

Downloads

Plattegrond

VIND ONS OP STAND B110 IN HAL 3

Bezoekers van stand B110 in hal 3 op de ISE 2019 krijgen praktische training, scholing en samenwerking met Shure producten in een thema-omgeving. Als hoogtepunten van de beurs zijn er audio-oplossingen voor AV-conferenties, presentaties, evenementen en discussies.

Seminars

SEMINAR-PROGRAMMA

Onderwerp: Audio die de ervaring van de gebruiker verbetert

Tijd: 16:00-16:20

Datum: donderdag 7 feb 2019

Presentator: Andrew Francis

Beschrijving:

In deze sessie behandelen we het toenemende belang van audio voor videoconferenties en de rol ervan op de moderne werkplek, inclusief UX-strategieën en de toekomst van de samenwerking, vooral gericht op de ervaring van de eindgebruiker, om zo mogelijke problemen en veel voorkomende pijnpunten te belichten. Wat we bespreken

We bespreken van de cruciale rol van audio voor de ervaring van de gebruiker op basis van actueel onderzoek, en geven tips om uw collega’s te helpen met het houden van succesvolle videoconferenties. De deelnemers onderzoeken tijdens deze sessie nieuwe manieren waarop AV en IT kunnen samenwerken en de beste servicekwaliteit kunnen garanderen.

Nieuwe manieren van samenwerking tussen AV en IT onderzoeken, en de beste servicekwaliteit garanderen.

Type sessie: FlashTrack-sessie op de conferentie voor eindgebruikers

Registreren voor gratis toegang

GRATIS TOEGANG

Openingstijden beurs:

Dinsdag 5 februari 2019, 10:00 - 18:00 u

Woensdag 6 februari 2019, 09:30 - 18:00 u

Donderdag 7 februari 2019, 09:30 - 18:00 u

Vrijdag 8 februari 2019, 09:30 - 16:00 u

More about Shure Integrated Systems