KRITIEKE COMMUNICATIE, MONDIALE SAMENWERKING.

Veel bedrijven werken wereldwijd, en vertrouwen steeds meer op moderne audiovisuele apparatuur om te vergaderen met collega's en klanten uit de hele wereld. Een heldere en verstaanbare spraakversterking is cruciaal voor een optimaal verloop van de vergadering.

De audiosystemen van Shure leveren perfecte geluidskwaliteit en verzekeren daarmee een efficiënte samenwerking, desgewenst met de andere kant van de wereld.

De "A" in A/V staat niet voor niets vooraan

Videoconferenties zijn een essentieel hulpmiddel geworden voor zakelijke communicatie. Daarbij vergeet men nog wel eens dat de meeste informatie door het geluid wordt overgedragen, en niet door het beeld. Als de camera uitvalt tijdens een videoconferentie kan het overleg vrijwel ongehinderd doorgaan. Maar als het geluid wegvalt, is het einde oefening.

Tijdens vergaderingen doet de stem het meeste werk en nemen we besluiten op basis van wat we horen. Bij een slechte geluidskwaliteit valt er informatie weg en moeten we harder nadenken om hiervoor te compenseren. Na een tijdje raken we vermoeid en vermindert de concentratie.

Shure denkt dat een goede geluidskwaliteit één op één bijdraagt aan het welzijn, de productiviteit, de creativiteit en de samenwerking van mensen op de werkvloer – en dat interieurontwerpers niet zouden moeten kiezen tussen geluid en vormgeving.

Ons doel is om audiosystemen te ontwikkelen die stemgeluid natuurgetrouw registreren, die in geen enkel interieur misstaan en waar mensen moeiteloos mee communiceren. Microflex Advance is een nieuwe serie audioproducten die geavanceerde technologie gebruiken om een hoogwaardige geluidskwaliteit, flexibiliteit en gebruiksgemak te leveren zonder op te vallen in de omgeving.

Het Microflex® Draadloos-systeem biedt een elegante, flexibele en volledig draadloze oplossing voor discussie- en presentatietoepassingen. Deze onopvallende maar zeer complete geluidsinstallatie voor moderne directiekamers is eenvoudig te integreren in elk bedrijfsnetwerk en heel makkelijk aan te sluiten op audiovisuele conferentiesystemen.

Microflex Draadloos biedt een breed assortiment aan onopvallende, oplaadbare microfoondesigns voor elke toepassingen, en werkt met geavanceerde software die centraal beheer mogelijk maakt.

Veilig en betrouwbaar en is voorzien van transparant helder geluid en geavanceerde encryptie. De 256-bit Advanced Encryption Standaard garandeert een volledige privacy voor alle installaties waar veilige transmissie van belang is.Tot 17 actieve zenders op een 8MHz-band en tot 70 compatibele kanalen op een frequentie band ULX-D levert een hoge spectrum-efficïentie. de "slimme", oplaadbare Li-Lion accu's hebben een extra lange levensduur en levenscycli. ULX-D; De professionele oplossing, waar betrouwbare en high-performance van geïnstalleerd geluid nodig is.ULXD4D (Dual) en ULXD4Q (Quad) ontvangers worden uitgerust met een uitgebreide set van functies, waaronder de High Density modus, Bodypack Frequency Diversity en DANTE digitale audio-netwerken.