VERSTAANBAAR GELUID. SLIM LEREN.

Leslokalen zijn te vinden in allerlei omgevingen, van scholen en buurthuizen tot bedrijven en universiteiten. De capaciteit van dergelijke ruimten varieert van enkele personen tot auditoria met honderden studenten.

De leservaring is echter grotendeels afhankelijk van de akoestiek van de ruimte. De spraakverstaanbaarheid is van grote invloed op de aandacht en de concentratie die leerlingen kunnen opbrengen, en bij grotere ruimtes speelt geluidsversterking daarin een steeds belangrijker rol.

Shure levert audiosystemen die elk geluid moeiteloos versterken en zorgen dat de docent niet alleen wordt gehoord, maar ook wordt begrepen.

Het Microflex® Draadloos-systeem biedt een elegante, flexibele en volledig draadloze oplossing voor discussie- en presentatietoepassingen. Deze onopvallende maar zeer complete geluidsinstallatie voor moderne directiekamers is eenvoudig te integreren in elk bedrijfsnetwerk en heel makkelijk aan te sluiten op audiovisuele conferentiesystemen.

Microflex Draadloos biedt een breed assortiment aan onopvallende, oplaadbare microfoondesigns voor elke toepassingen, en werkt met geavanceerde software die centraal beheer mogelijk maakt.

For auditoriums requiring rock-solid signal stability during presentations or Q&A at high-end events, the ULX-D® Digital Wireless System is the go-to solution.