EFFECTIEVE COMMUNICATIE.

Van kleine gemeenten tot grote stadsbesturen en wereldwijd opererende ngo's, ze vergaderen alle met hetzelfde doel – het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het bereiken van de doelstellingen van hun organisatie.

Succesvolle openbare raadsvergaderingen vereisen het gebruik van middelen die een formele en gestructureerde discussie mogelijk maken.

Shure Integrated Systems levert oplossingen die volledige controle geven over de geluidsversterking, de agenda, presentatie van ondersteunende documenten, het verloop van stemmingen en weergave van de resultaten ervan, en maakt bovendien internetstreaming mogelijk. Want van productiever vergaderen profiteert elke gemeenschap.

DCS 6000 digitale conferentiesysteem: Het digitale conferentiesysteem DCS 6000 vormt in combinatie met het bijbehorende softwarepakket en diens geavanceerde beheerfuncties de ideale keuze voor raadsvergaderingen die een strakke leiding vereisen. Het systeem heeft allerlei configuratiemogelijkheden die maatwerk mogelijk maken wat betreft opstelling en functies.

DDS 5900 Digitale discussiesysteem: Het digitale discussiesysteem DDS 5900 levert een geïntegreerde oplossing voor strak geleide procedures zoals hooggerechtshoven die hanteren.

Verplaatsbare en vaste microfoons met ingebouwde of aangesloten luidsprekers versterken het geluid in de hele ruimte, en geven de rechtbankvoorzitter of de beheerder strakke controlemogelijkheden over het verloop van de procedure. Het systeem levert desgewenst ook tolkdiensten en distributievoorzieningen voor internationale zaken met meerdere talen.

Our mission is to develop audio tools that capture the voice naturally, fit harmoniously with the room’s appearance, and make it effortless to connect people.

Microflex Advance is a new series of audio products that uses advanced technology to provide outstanding sound quality, flexibility, and usability without compromising the appearance of the room.

Voor rechtbanken die een strak interieur nastreven of die één allesomvattende oplossing voor hun audiobehoeften wensen, is het draadloze Microflex®-systeem de optimale keuze. Dit flexibele draadloze systeem omvat verschillende stijlvolle en oplaadbare spraak- en presentatiemicrofoonmodellen.

Het wordt geleverd met software die centraal beheer mogelijk maakt en de toegepaste audio-encryptie garandeert de vertrouwelijkheid. Ethernetaansluitingen maken het systeem heel makkelijk te integreren in ondersteunende audiovisuele systemen.