Vanzelfsprekende en moeiteloze communicatie - in één en hetzelfde gebouw of met de andere kant van de wereld.

Uw team is productiever wanneer de communicatie met collega's en klanten – in één en hetzelfde gebouw of aan de andere kant van de wereld – vanzelfsprekend en moeiteloos verloopt. Met Shure Integrated Systems krijgt u meer gedaan met minder moeite.

De "A" in A/V staat niet voor niets vooraan

Videoconferenties zijn een essentieel hulpmiddel geworden voor zakelijke communicatie. Daarbij vergeet men nog wel eens dat de meeste informatie door het geluid wordt overgedragen, en niet door het beeld. Als de camera uitvalt tijdens een videoconferentie kan het overleg vrijwel ongehinderd doorgaan. Maar als het geluid wegvalt, is het einde oefening.

Tijdens vergaderingen doet de stem het meeste werk en nemen we besluiten op basis van wat we horen. Bij een slechte geluidskwaliteit valt er informatie weg en moeten we harder nadenken om hiervoor te compenseren. Na een tijdje raken we vermoeid en vermindert de concentratie.

Shure denkt dat een goede geluidskwaliteit één op één bijdraagt aan het welzijn, de productiviteit, de creativiteit en de samenwerking van mensen op de werkvloer – en dat interieurontwerpers niet zouden moeten kiezen tussen geluid en vormgeving.

Ons doel is om audiosystemen te ontwikkelen die stemgeluid natuurgetrouw registreren, die in geen enkel interieur misstaan en waar mensen moeiteloos mee communiceren. Microflex Advance is een nieuwe serie audioproducten die geavanceerde technologie gebruiken om een hoogwaardige geluidskwaliteit, flexibiliteit en gebruiksgemak te leveren zonder op te vallen in de omgeving.

Voor bedrijven die één allesomvattende oplossing voor hun audiobehoeften wensen, is het Microflex® draadloze systeem de optimale keuze. Dit volledig draadloze systeem omvat verschillende stijlvolle en oplaadbare discussie- en presentatiemicrofoonmodellen.

De apparatuur is heel makkelijk aan te sluiten op bestaande bedrijfsnetwerken en audiovisuele conferentiesystemen, en kan centraal worden beheerd. Dit veelzijdige platform is heel makkelijk uit te breiden van enkele vergaderruimten naar een bedrijfsbrede netwerkoplossing.