Van wereldtournees, festivals en support act van Katy Perry tot projecten met andere artiesten (zoals het energieke “To Ü” met Skrillex & Diplo uit 2015), of het produceren van immens populaire remixes (denk aan de DJ Snake-versie van “You Know You Like It” als één van de meest gestreamde nummers ooit), de wereld van AlunaGeorge is exponentieel gegroeid ten opzichte van de piepkleine studio in London waar ze in 2010 begonnen.

Hun debuutalbum 'Body Music' werd door critici bijzonder goed ontvangen vanwege diens genre-overstijgende en originele kijk op muziek, en werd genomineerd voor een Brit Award.

'I Remember' is hun tweede album dat eind 2016 werd uitgebracht via Island Records in Groot-Brittannië en Interscope Records in de VS

Over de BETA 181

Ik ben onder de indruk van de 181. Het is de meest natuurlijk klinkende overhead-condensatormicrofoon voor drumstellen die ik ooit heb gehoord, ze geven echt lucht en leven aan mijn mix! Hun compacte design en grote keuze aan cartridges betekent dat ik al mijn creativiteit kwijt kan in de microfoonopstelling om de resultaten te variëren.

Roger Geduld (geluidstechnicus van AlunaGeorge)

Over de BETA 98AMP/C

De Shure Beta 98AMP/C is de perfecte drummicrofoon. Ze leveren een bijzonder natuurgetrouw geluid, met een volle laagresponsie, en kunnen hoge geluidsdrukniveaus aan. Het is een robuust ontwerp met een zwanenhals die nauwkeurig richten mogelijk maakt en met een slimme klem om de mic op allerlei manieren aan het instrument te bevestigen. Ik gebruik ze nu op de toms, onder de snare en zelfs onder de hihat, ze klinken echt geweldig!

Roger Geduld (geluidstechnicus van AlunaGeorge)