Kijk welke bijdrage elk onderdeel levert aan de geluidskwaliteit en aan het haast onverwoestbare ontwerp van de SM58.

De schokabsorberende grille is speciaal ontworpen om in te deuken bij grote klappen, zodat de cartridge beschermd wordt tegen beschadiging.

Het schuim bovenop de resonatorkap dient als tweede plopfilter.

Het nauwkeurig berekende gatenpatroon in de cartridge garandeert een uniforme cardioïde richtingskarakteristiek over het hele frequentiebereik en maximale ongevoeligheid voor rondzingen.

Het pneumatisch shock-mountsysteem elimineert nagenoeg alle contactgeluiden en trillingen van het podium.

De elektronica is stevig vastgezet met siliconen, en dat zorgt er tegelijk voor dat er geen vocht en hitte in de handgreep doordringt. Zo creëren we meteen een luchtdichte kamer met de juiste schokdemping en frequentierespons voor de lage tonen.

Zowel de primer als de lak zijn chemisch bestendig, en ze worden met plakband getest op hechting. Primer and paint are chemically tested, then pulled with tape to ensure proper adhesion.

 

SM58 frequentierespons

Zie hoe de zorgvuldig vormgegeven frequentierespons van de SM58 de warmte en helderheid levert die je van een zangmicrofoon verwacht, en daarbij ongewenste audiosignalen dempt.

Elke SM58 die Shure produceert wordt aan een frequentieresponstest onderworpen om te verzekeren dat hij avond na avond consistent presteert, iets waar zowel zangers als geluidstechnici op mogen vertrouwen.

  • De basdemping vermindert contactgeluiden, windgeruis en plofklanken.

  • Het soepele midden geeft stemgeluid extra warmte en diepte.

  • Het presentiegebied vergoot de spraakverstaanbaarheid en laat zang extra goed opvallen in de geluidsmix.