Jump to main content

Shure Tech Portal

Het Shure Tech Portal is het go-to-platform voor technische Shure-klanten, partners en professionele gebruikers die op zoek zijn naar diepgaande technische informatie zoals de specificaties, het ontwerp, de implementatie en de werking van Shure-producten. Door de eenvoudigde lay-out en volledig doorzoekbare navigatie vind je snel alles wat je nodig hebt.

Bestaande gebruiker

AL GEREGISTREERD?

Ga naar techportal.shure.com en log in met uw bestaande Shure-ID.
Nieuwe gebruiker

NIEUW BIJ DE SHURE TECH PORTAL?

Registreer u om de Portal te gebruiken. Registratie is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Instructievideo's

Bekijk deze reeks korte video's om vertrouwd te raken met de basisfuncties en kenmerken van de Shure Tech Portal, waaronder hoe u kunt navigeren, hoe u productinformatie kunt zoeken en vinden, hoe u producten kunt vergelijken en hoe u bestanden kunt printen.

Afspeellijst

Shure Tech Portal How-To Videos

The Shure Tech Portal provides easy and direct access to complete product documentation, software and firmware information, comparisons, and other…