Shure Axient, UHF-R en PSM100 gebruikt tijdens de Monty Python-optredens in de O2-arena in Londen

Graham Colley, radiotechnicus

…het was geweldig om alles te volgen via de Wireless Workbench-software. Ik ben blij om te kunnen zeggen dat alles 100% betrouwbaar werkte!

Over de UR1M

UHF-R en Axient-systemen werken bijzonder goed samen — De compacte UR1M-zenderpacks van UHF-R zijn perfect voor dansers — en het was geweldig om alles via de Wireless Workbench-software te volgen. Ik ben blij om te kunnen zeggen dat alles 100% betrouwbaar werkte!

Graham Colley, radiotechnicus

Dit is een wijlen-Pythonshow. Hij is heengegaan. Moge hij rusten in vrede. Na het laatste uitverkochte Monty Python-optreden in de O2 is een gigantische tekening van een voet voor de laatste keer uit de hemel neergedaald op zondag 20 juli.

Klantbehoefte

Achter de schermen was het laatste optreden van het Python-team een hightech-productie, waarbij er draadloze microfoons en in-ear monitoringtechnologie van Shure werd gebruikt om te zorgen dat elke lama, houthakker, albatros, knapperige kikker alsmede spam en excrementeel vloeiende camembert duidelijk was te verstaan — vooral op de laatste avond, die live werd uitgezonden, ook internationaal.

1
UHF-R
1
2
Axient
2