Shure ULX-D op de Schlossfestspiele 2014, Schwerin

68 digitale draadloze Shure ULX-D kanalen maken deze theaterproductie in de open lucht mogelijk

Over de ULX-D

De geluidskwaliteit en de RF-prestaties van het ULX-D systeem zijn buitengewoon lovenswaardig.

Martin Wurmnest, geluidstechnicus bij Neumann & Müller

Martin Wurmnest, geluidstechnicus bij Neumann & Müller

We gebruiken ULX-D nu zes weken en ik heb nog geen problemen gehad met de ontvangst of met storingen in de verbindingen.

Tijdens de jaarlijkse Schlossfestspiele verandert de oude tuin in Schwerin in een indrukwekkend openluchttoneel. De tribunes bieden plaats aan maximaal 1761 mensen. In 2013 vonden de Festspiele plaats van 14 - 21 juli met opvoeringen van de operette "Die Fledermaus" van Johann Strauss.

Klantbehoefte

De vestiging in Dresden van het Duitse PA-verhuurbedrijf Neumann & Müller was verantwoordelijk voor de technische uitvoering van de Schlossfestspiele. Zij zochten een betrouwbaar draadloos systeem dat maximale spectrumefficiëntie en kwalitatief hoogwaardige radioverbindingen leverde.

Oplossing

Vanwege eerdere ervaringen met draadloze UHF-R systemen van Shure, koos het bedrijf voor de digitale ULX-D systemen. De frequency diversity-functies van de bodypacks, het Dante-netwerk voor digitale audio en de geavanceerde acculaadsystemen werkten alle 23 shows perfect.

Resultaat

Erwin Liebscher, Sound Engineer Neumann & Müller

Due to ULX-D's Dante ability, the setup and patching is very smooth. Plus you don't have this cable mess that you used to have formerly.

Vergelijkbare Case Studies

Gerelateerde oplossingen